• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

04.09.2024

16:15

Zvezda saopštila tim za Ligu šampiona! Milojević računa na 32 fudbalera, tu su Silas, Krunić i Radonjić!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Zvezda saopštila tim za Ligu šampiona! Milojević računa na 32 fudbalera, tu su Silas, Krunić i Radonjić!

Podeli vest

Sva pojačanja registrovana u poslednji čas, van spiska ostali Miloš Degenek i Andrej Đurić.

Uspela je Crvena zvezda poslednjeg dana prelaznog roka da kompletira sastav za narednu sezonu. Prema pravilima UEFA, srpski velikan imao je do utorka u ponoć rok da preda spisak igrača na koje računa za prvu fazu Lige šampiona. Već danas, na sajtu elitnog takmičenja objavljena je i kompletna lista. 

Među igračima na koje Vladan Milojević računa nalaze se i tri velika pojačanja - Rade Krunić, Nemanja Radonjić i Silas. Pomenuta trojka stigla je u finišu prelaznog roka nakon što su klub napustili Nemanja Stojić, Im Bom Hvang i Puma Rodrigez, a van spiska za Ligu šampiona ostali su mladi štoper Andrej Đurić kao i Miloš Degenek. 

Jedino iznenađenje je licenciranje Vladimira Lučića za prvu fazu Lige šampiona budući da mladi krilni napada mesecima ima problema sa povredama i na teren se verovatno neće vratiti pre kraja 2024. godine. 

Foto: Starsportphoto

 

Milojević će u Ligi šampiona računati na 32 fudbalera: 
Golmani: Marko Ilić, Omri Glazer, Vuk Draškić, Ivan Guteša;
Odbrana: Uroš Spajić, Milan Rodić, Naser Điga, Stefan Leković, Vanja Drkušić, Jong Vu Seol, Ognjen Mimović;
Vezni red: Mirko Ivanić, Rade Krunić, Jovan Šljivić, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Timi Maks Elšnik, Dalsio, Felisio Milson, Luka Ilić, Vladimir Lučić, Nikola Knežević, Veljko Milosavljević, Nemanja Radonjić, Jegor Pruce, Lazar Jovanović;
Napad: Šerif Ndijaje, Piter Olanjinka, Silas, Gruno Duarte, Uroš Sremčević i Andrija Maksimović.
 

Crvena zvezda takmičenje u Ligi šampiona počinje 19. septembra na "Marakani" protiv Benfike. Pored "orlova", rivali će kod kuće biti Barselona, PSV i Štutgart, dok će crveno-beli gostovati Interu, Milanu, Monaku i Jang Bojsu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini
Kultura

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini

Danas je u Beogradu preminula Rada Đuričin, jedna od najznačajnijih jugoslovenskih i srpskih glumica i dugogodišnja članica ansambla Jugoslovenskog dramskog pozoršta, saopštilo je pozorište.

04.09.2024

13:13

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija