• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

27.08.2024

10:28

Jokić i Dončić na čelu NBA lige! Iza sebe ostavili Embida, Lebrona, Karija...

AP/Photo

NBA

Jokić i Dončić na čelu NBA lige! Iza sebe ostavili Embida, Lebrona, Karija...

Podeli vest

Nije tajna da evropljani dominiraju NBA ligom, ali je to ponovo potvrđeno! Nikola Jokić (29), Luka Dončić (25) i Janis Adetokumbo (29) su najviše rangirani igrači u najnovijem izdanju najpopularnije košarkaške video-igre NBA 2K25.

Srbin, Slovenac srpskog porekla i Grk dobili su ocenu od 97 i tako iza sebe ostavili imena poput Džoela Embida (96), Lebrona Džejmsa (95), Stefa Karija (95) i Kevina Duranta (94).

Zanimljivo je da su Kamerunac i popularni Džoker u prvim najavama bili lideri sa rejtingom 98, ali su igre do kraja NBA sezone i izdanje na Olimpijskim igrama uticali da se to promeni.

 

 

Poređenja radi, jedini igrač koji u ovogodišnjem izdanju čuvene igre ima višu ocenu je Majkl Džordan u starim Čikago Bulsima (99).

Kao i svaki put kada 2K izbaci novi naslov, rejting igrača je tema broj jedan u Sjedinjenim Američkim Državama.

Navijači, ali i sami igrači otvoreno kritikuju ili iznose sugestije, a tako je bilo i ovog leta.
Istakao se komentar centra Memfis Grizlisa Džerena Džeksona mlađeg, koji je stao u odbranu Nikole Jokića.

Foto: AP/Photo

Džeren Džekson džunior

Sjajni defanzivac tvrdi da bi, da je na Jokićevom mestu, bio jako besan sa ocenom 97 i tri zvanja najboljeg igrača lige (MVP).

"Džoker je tri puta bio MVP i dobio je 97? Voleo bih da sam ja trostruki MVP i da mi daju tu ocenu, bio bih jako ljut", napisao je Džekson na platformi Iks.

Što se tiče kapitena srpske reprezentacije i beka Atlanta Hoksa, Bogdana Bogdanovića, on je dobio rejting 80 i nalazi se u najboljih pet ocenjenih igrača ekipe iz Džordžije.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Gori cela Ukrajina! Ruski dronovi urnisali Kijev! Sprema se odgovor Rusije za napad na Kursku oblast! (VIDEO)
Live TV

Gori cela Ukrajina! Ruski dronovi urnisali Kijev! Sprema se odgovor Rusije za napad na Kursku oblast! (VIDEO)

SAD se sprema za obojenu revoluciju u Gruziji. Ruske snage izvele su masovne udare. Kijev napadnut dronovima u više talasa. Kada pomislimo da je došlo vreme da se smire tenzije u svetu, događaji u prethodnih četrdeset osam sati govore suprotno. Na ove i sve druge važne svetske teme u emsiji "Rat uživo" govorili su Nebojša Obrknežev iz Centra za društvenu stabilnost i general Vinko Pandurević.

26.08.2024

22:15

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija