• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

24.08.2024

19:30

Balkanska ekipa je na okupu! Jokić, Bogdan i Dončić stigli na oproštaj Gorana Dragića! (VIDEO)

tanjug/ap

Košarka

Balkanska ekipa je na okupu! Jokić, Bogdan i Dončić stigli na oproštaj Gorana Dragića! (VIDEO)

Podeli vest

Legendarni slovenački košarkaš Goran Dragić zvanično se povlači sa parketa ove subote, a njegov oproštaj biće obeležen spektakularnom utakmicom u dvorani "Stožice" u Ljubljani, sa početkom u 20 časova.

Na ovom emotivnom događaju, prisutni će imati priliku da uživaju u igri mnogih velikih košarkaških zvezda, među kojima je i Nikola Jokić, trostruki MVP NBA lige.

Iako je fokus bio na Dragiću, pažnju publike i medija privukao je i dolazak Jokića, koji je stigao u "Stožice" u društvu svojih saigrača i prijatelja Bogdana Bogdanovića i Bobana Marjanovića.

 

 

Pored njih trojice na utakmicu je došao i Luka Dončić, koji će biti kapiten druge ekipe na ovom veoma emotivnom meču za sve ljubitelje košarke.

 

 

Dok Goran Dragić bude igrao svoju poslednju utakmicu, cela dvorana će biti ispunjena ljubavlju i poštovanjem prema legendi evropske košarke, uz Jokića i ostale košarkaške zvezde koje su došle da odaju počast velikom prijatelju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Jovana Cvetića u zatvoru žena i ćerka posetile samo jednom! (VIDEO)
Live TV

Jovana Cvetića u zatvoru žena i ćerka posetile samo jednom! (VIDEO)

Dve godine nakon što je Jovan Cvetić uhapšen na granici Grčke po poternici Hrvatske za ratni zločin koji nije počinio, on je izručen Srbiji, a Informer je došao do ekskluzivnog video snimka koji je napravljen odmah nakon puštanja iz zatvora. Povodom ovog dešavanja gosti Informerovog "Info dana" bili su Dragan Vasiljković iz Fondacije "Kapetan Dragan", kao i Jovanove supruga i ćerka Svetlana i Valentina.

24.08.2024

17:56

Ćuta i Dikić su kukavice koje pozivaju druge da ginu za njih na ulicama! Opozicija hoće građanski rat jer na izborima nema nikakve šanse! (VIDEO)
Live TV

Ćuta i Dikić su kukavice koje pozivaju druge da ginu za njih na ulicama! Opozicija hoće građanski rat jer na izborima nema nikakve šanse! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Ćuta gostovao je nedavno na zrenjaninskoj KTV kod novinara Aleksandra Dikića i otvoreno zapretio građanskim ratom. Ovim povodom u Informerovom "Info danu" gostovali su potpredsednik Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj i član Predsedništva Socijalističke partije Srbije Ibro Ibrahimović.

24.08.2024

16:38

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija