• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

04.09.2024

18:08

Vratio se Radonjić i poručio: Sa Zvezdom po duplu krunu i nokaut fazu Lige šampiona!

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

Vratio se Radonjić i poručio: Sa Zvezdom po duplu krunu i nokaut fazu Lige šampiona!

Podeli vest

Krilni fudbaler zadužio dres koji je nosio u prvom mandatu sa brojem 49.

Uspela je Crvena zvezda u svojoj nameri i nakon šest godina na "Marakanu" vratila Nemanju Radonjića. Brzonogi ofanzivac poslednjeg dana prelaznog roka potpisao je ugovor sa srpskim šampionom na dve plus jednu godinu, a danas je njegov povratak i ozvaničen. 

"Presrećan sam zbog povratka, jer mi je bila velika želja da igram Ligu šampiona sa Zvezdom. Posle Salcburga kad smo se plasirali u LŠ sam otišao u Marsej, ali sada sam uzbuđen zbog povratka. Igrao sam šest godina u inostranstvu, dosta sam sazreo kao fudbaler i spremniji sam nego ikad da pomognem Zvezdi, kako u Evropi, tako i u prvenstvu. Gladan sam trofeja i uspeha sa Zvezdom i nadam se da ćemo nastaviti osvajanje duplih kruna, i da ćemo proći u 'nokaut' fazu LŠ. Imamo dobru ekipu za to i jedva čekam da ponovo istrčim na Marakanu - rekao je Radonjić, koji će u Zvezdi nositi dres sa brojem 49.

Foto: FK Crvena zvezda

 

Radonjiću su dobrodošlicu u Zvezdu prvi poželeli predsednik Svetozar Mijailović i sportski direktor Mitar Mrkela.

- Verujem da su svi zvezdaši zadovoljni zbog povratka Radonjića, kao što smo i mi. Dugo smo u klubu razgovarali sa Nemanjom, hteli smo da se vrati nazad. Imao je odličnu sezonu u Crvenoj zvezdi kada je postao ljubimac navijača. Jedan je od najzaslužnijih za prvi plasman Crvene zvezde u LŠ i verujem da će biti dobar kao što je bio u prošlom mandatu - rekao je Mrkela.

- Potrebna nam je Nemanjina brzina, dribling, golovi i verujem da nas to sve očekuje. Otišao je iz Zvezde u Olimpik u rekordnom transferu za to vreme. Igrao je potom u kvalitetnim ligama, u prvenstvima Francuske, Italije, Španije, uz dosta mečeva i za reprezentaciju. Adaptiran je na visok nivo i sigurno je da će odmah moći da doprinese Crvenoj zvezdi u ostvarivanju ciljeva - zaključio je Mrkela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Ovde, ba, imamo neki problem! Ekskluzivno: Prvi Silasov trener otkriva kakvog igrača je dovela Zvezda!
Crvena zvezda

Ovde, ba, imamo neki problem! Ekskluzivno: Prvi Silasov trener otkriva kakvog igrača je dovela Zvezda!

Crvena zvezda je dovela fantastičnog napadača, koji može da igra na više pozicija u ofanzivi. Reč je o momku koji nikad nije pravio probleme, posvećen je i ima sve kvalitete da igra u top evropskim klubovima. U najkraćem, tako opisuje Silasa Katompu Mvumpu (25) njegov prvi trener i čovek koji ga je otkrio, bosanski stručnjak Mehmed Baždarević (63) u ekskluzivnom javljanju za Informer.

04.09.2024

17:12

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini
Kultura

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini

Danas je u Beogradu preminula Rada Đuričin, jedna od najznačajnijih jugoslovenskih i srpskih glumica i dugogodišnja članica ansambla Jugoslovenskog dramskog pozoršta, saopštilo je pozorište.

04.09.2024

13:13

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija