• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

09.09.2024

14:15

Ozbiljan novac stiže na "Marakanu"! Kostinom procvatu raduje se i Crvena zvezda!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Ozbiljan novac stiže na "Marakanu"! Kostinom procvatu raduje se i Crvena zvezda!

Podeli vest

Novopečeni srpski reprezentativac bivšem klubu će obezbediti još 1.500.000 evra budući da se Aston Vila obavezala na bonus vezan za nastupe u nacionalnom timu.

Eksplodirao je Kosta Nedeljković prethodne sezone u dresu Crvene zvezde i nakon samo šest meseci na "Marakani" zaradio transfer u Premijer ligu. Aston Vila je za usluge novopečenog reprezentativca Srbije izdvojila 7.500.000 evra, a uskoro bi ta svota mogla da naraste za još milion i po. Naime, velikan iz Birmingema prema dogovorenom bonusu moraće crveno-belima da uplati još novca budući da je talentovani bek postao standardan član nacionalnog tima. 

Kako prenosi "Sportklub" bonus od 1.500.000 evra odnosi se na utakmice Koste Nedeljkovića u dresu reprezentacije Srbije. Talentovani bek je tokom septembarskog okupljanja odigrao dva meča, a očekuje se da već u oktobru i novembru sakupi svih šest čime bi crveno-beli došli do dodatnog prihoda. 

Nadali su se na "Marakani" da bi zarada mogla da naraste tokom proleća, ali budući da je Nedeljković imao problema sa povredom do toga nije došlo. Bio je đak Zvezdine omladinske škole u planovima Dragana Stojkovića za Evropsko prvenstvo, no, tokom drugog dela sezone njega nije bilo na terenu. 

Foto: Starsportphoto

 

Malo ko je verovao da će Nedeljković već ove sezone dobiti pravu šansu na "Vila Parku", ali nakon povrede Meta Keša trener Unai Emeri ukazao je poverenje srpskom fudbaleru. Aston Vila odlučila je da Kostu ne pusti na pozajmicu što je pokazatelj da se na njega računa tokom takmičarske godine. 

Nedeljković je rođen u Smederevu, a fudbalsku karijeru započeo je u dresu Crvene zvezde. Prošao je sve omladinske selekcije srpskog šampiona pre nego što je na jesen 2023. godine kod Baraka Bahara dobio šansu u prvom timu. Sjajni nastupi u Ligi šampiona, posebno protiv Mančester sitija, preporučili su ga Aston Vili. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Dobro je što će RGZ primati građane, ali dva dana u sedmici je nedovoljno!
Politika

Vesić: Dobro je što će RGZ primati građane, ali dva dana u sedmici je nedovoljno!

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić pozdravio je odluku Republičkog geodetskog zavoda (RGZ) da počne sa prijemom građana kroz kampanju "Otvorena vrata katastra", ali i ukazao da su nedovoljna samo dva dana u sedmici predviđena za to, jer radna nedelja traje pet dana, te ponovio da će nadzor nad radom Katastra svakako biti sproveden.

09.09.2024

15:37

Do kraja godine nova deonica Moravskog koridora! Vesić: Oko 40 kilometara Dunavskog koridora biće gotovo pre roka!
Politika

Do kraja godine nova deonica Moravskog koridora! Vesić: Oko 40 kilometara Dunavskog koridora biće gotovo pre roka!

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je danas da će do kraja godine sigurno biti puštena u saobraćaj deonica Moravskog koridora od Kruševca do Vrnjačke Banje, 54 kilometara brze saobraćajnice Šabac-Loznica, preostalih 5,6 kilometara do Valjeva i oko 40 kilometara Dunavskog koridora koji će, kako kaže, u potpunosti biti završen u septembru sledeće godine, skoro godinu dana pre roka.

09.09.2024

15:23

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija