• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

10.09.2024

10:28

Zvezdaši će ga sad još više voleti! Hvang: Zvali su me dan pred Bode, rekao sam im ovo

Starsportphoto

Crvena zvezda

Zvezdaši će ga sad još više voleti! Hvang: Zvali su me dan pred Bode, rekao sam im ovo

Podeli vest

Korejski fudbaler In Bom Hvang (27) nedavno je napustio Crvenu zvezdu i potpisao za holandski Fejenord u transferu vrednom osam miliona evra, a sada je u jednom intervjuu otkrio kako su tekli pregovori sa holandskim velikanom.

Prema Hvangovim rečima, Fejenord je želeo da ga angažuje dan pred najvažniji meč Crvene zvezde u ovom delu sezone.

U pitanju je revanš utakmica plej-ofa za Ligu šampiona protiv Bode Glimta na "Marakani". Crveno-beli su slavili sa 2:0 (1:0) i izborili istorijski plasman u preliminarnu rundu novog formata elitnog takmičenja, a Hvang je bio jedan od najboljih na terenu.

Odlični vezista je tokom reprezentativne pauze u Južnoj Koreji otkrio i detalje odlaska sa "Marakane", odnosno, da je ponudu Fejenorda i još jednog kluba (najverovatnije Ajaksa), dobio svega nekoliko sati pred revanš sa Bodeom.

Foto: Starsportphoto

In Bom Hvang

 

Međutim, odlučio da je sve razgovore ostavi za posle duela, čime je još jednom pokazao kakav je profesionalac i koliko poštuje Crvenu zvezdu.

- Naš meč plej-ofa odigran je 28. avgusta. Dan pre te utakmice kontaktirali su me Fejenord i još jedan klub. Pošto je meč bio izuzetno važan za mene i za klub, odlučio sam da se fokusiram na igru, a ne na ponude. Takođe, razgovarao sam sa mojim agentom, pa smo nakon utakmice odlučili da pregovaramo o transferu, uključujući finansijska pitanja - poručuje Hvang za korejske medije.

Izvrsni vezista ispao je gospodin prema Zvezdi i zbog još jedne stvari. Naime, otkupna klauzula za odlazak iz Beograda iznosila je sedam miliona evra, a Korejac je insistirao da Fejenord crveno-belima uplati milion više, iz poštovanja prema klubu u kojem je osvojio duplu krunu prošle sezone.

Kako kaže, srećan je što ga je doveo upravo Fejenord, jer se radi o klubu koji veliki novac mahom izdvaja za mlade igrače.

- Fejenord je odlučio da me angažuje plaćanjem otkupne klauzule, na čemu sam veoma zahvalan. Kao što je poznato, holandski klubovi su poznati po razvoju i prodaji mladih igrača. Iako uskoro punim 28 godina, oni su odlučili da me dovedu. Zbog toga sam zaista zahvalan i osećam veliku odgovornost - dodaje Korejac.

Poruka za Seola: Nećeš moći na aerodrom, ako ne uzmeš titulu sa Zvezdom!

In Bom Hvang je tokom boravka u Južnoj Koreji otišao na večeru sa doskorašnjim saigračem iz Zvezde, Jung Vu Seolom. Njih dvojica vodili su zanimljiv razgovor pred kamerama, a Hvang se u jednom trenutku na originalan način našalio sa bekom crveno-belih.

- Moraš da osvojiš duplu krunu sa Zvezdom. Ako to ne uradiš, aerodrom će biti zatvoren i nećeš moći da se vratiš kući - našalio se Hvang.

Seol je imao spreman odgovor.

- Ti nikad nisi osvojio KL1? Zar ne? - pitao je Seol, misleći na prvenstvo Južne Koreje.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Putin može da upotrebi šta hoće u Kursku bez da odgovara za to! Rusi mogu da iskoriste bilo šta na svojoj teritoriji da bi očistili neprijatelja! (VIDEO)
Live TV

Putin može da upotrebi šta hoće u Kursku bez da odgovara za to! Rusi mogu da iskoriste bilo šta na svojoj teritoriji da bi očistili neprijatelja! (VIDEO)

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da će zbog kašnjenja zapadnih saveznjika u isporuci vojne pomoći, Ukrajina početi da proizvodi sopstveno oružje pod zemljom. Ovu informaciju komentarisao je magistar naftno-gasnog inženjerstva Nebojša Obrknežev tokom gostovanja u "Info jutru" Informer TV.

10.09.2024

09:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija