• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

09.09.2024

18:50

Radonjić jedva čeka da izađe na teren: Radujem se velikom broju "delija" sutra na Marakani!

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

Radonjić jedva čeka da izađe na teren: Radujem se velikom broju "delija" sutra na Marakani!

Podeli vest

Ne mogu da dočekam da istrčim ponovo na teren i da nastavim tamo gde sam stao pre šest godina, poručio je novi-stari fudbaler Crvene zvezde, Nemanja Radonjić (28).

Uspeli su crveno-beli u svojoj nameri, i nakon šest godina na "Marakanu" vratili doskorašnjeg igrača Torina. Brzonogi ofanzivac poslednjeg dana prelaznog roka potpisao je ugovor sa srpskim šampionom na dve plus jednu godinu i zadužio dres koji je nosio u prvom mandatu sa brojem 49.

 

Ekipa iz Ljutice Bogdana sutra na svom terenu dočekuje Napredak (19.00, Arena premijum 1), kada ujedno proslavlja i 61. rođendan čuvene "Marakane". Radonjić ne skriva da jedva iščekuje izlazak na teren, i veruje da će tribine biti ispunjene do poslednjeg mesta.

- Radujem se utakmici protiv Napretka, drago mi je što se igra na "Marakani" i što ću moći ponovo da uživam u sjajnoj atmosferi, koju samo naši navijači mogu da naprave. Na narednom meču ćemo proslaviti i 61. rođendan naše "Marakane", kuće svih zvezdaša. Ne mogu da dočekam da istrčim ponovo na teren i da nastavim tamo gde sam stao pre šest godina - istakao je Radonjić u razgovoru za klupski sajt.

Foto: Starsportphoto

Nemanja Radonjić u dresu Crvene zvezde 2017/18 sezone

Jasno je da pred izabranicima Vladana Milojevića neće biti lak zadatak, jer ih očekuje naporan ritam utakmica, kako u Superligi, tako i na pozornici Lige šampiona.

- Očekuje nas gust raspored i izuzetno teške utakmice. Prvo je pred nama meč protiv Napretka, zatim Liga šampiona i večiti derbi. Biće nam potrebna podrška naših zvezdaša. Uželeo sam se igranja pred Zvezdinom publikom, verujem da će doći da nas pozdrave i da ćemo i u narednom periodu zajedno ostvarivati sjajne rezultate. Dobio sam mnogo poruka tokom leta, a naročito kada sam se vratio u Zvezdu. Imam poseban odnos sa navijačima, na koji sam ponosan. Pozivam ih i ovom prilikom da dođu na stadion, radujem se da ih vidim u velikom broju na Marakani - podvukao je Radonjić u razgovoru za klupski sajt.

Пласман обезедио Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija