• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

02.09.2024

09:17

Samo je pitanje dana! Nemanja Radonjić na korak od "Marakane", procurili detalji ugovora!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Samo je pitanje dana! Nemanja Radonjić na korak od "Marakane", procurili detalji ugovora!

Podeli vest

Srpski fudbaler Nemanja Radonjić je na pragu povratka u Crvenu zvezdu, a kako prenosi poznati italijanski novinar Nikolo Skira, već je spreman ugovor koji bi ga vezao za "crveno-bele" do 2027. godine.

Spekulacije o Radonjićevom povratku u Zvezdu traju tokom celog leta, uz mnoge kontradiktorne informacije. Na početku prelaznog roka, činilo se da Zvezda nije zainteresovana za njegov povratak, dok je Radonjić, sa druge strane, čekao ponude iz inostranstva. Ipak, sada su šanse za njegov povratak u Beograd veće nego ikada.

Radonjić je navodno želeo da nastavi karijeru u Španiji, ali Majorka, za koju je nastupao, nije pokazala interesovanje da ga zadrži.

U međuvremenu, pojavila se i zainteresovanost drugih klubova, uključujući ekipe iz liga petice, Katara, pa čak i Sjedinjenih Američkih Država.

Ulazak Crvene zvezde u Ligu šampiona dodatno je pojačao ambicije kluba, a dolazak iskusnog krilnog igrača poput Radonjića bio bi značajan adut u borbi za evropski uspeh.

Navijači crveno-belih s nestrpljenjem iščekuju konačnu potvrdu ovog transfera, koji bi mogao značajno da ojača ekipu pred izazove na evropskoj sceni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija