• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

02.09.2024

05:38

Bedno i žalosno, terajte ga iz Zvezde... Navijači se hvataju za glavu, plaču za Hvangom

Starsportphoto

Crvena zvezda

Bedno i žalosno, terajte ga iz Zvezde... Navijači se hvataju za glavu, plaču za Hvangom

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde su na jedvite jade pobedili Radnički (1:0), pa ne čudi što su navijači ljuti i besni posebno na neke igrače, a ne mogu ni da se pomire sa odlaskom In Bom Hvanga, koji će karijeru nastaviti u Fejenordu.

Šampion Srbije je pobedio Radnički iz Kragujevca u 7. kolu Superlige Srbije sa 1:0, a odlučujući gol postigao je Mirko Ivanić u 85. minutu meča. Zvezda se mučila bez In Bom Hvanga, najboljeg fudbalera, koji će redove šampiona Srbije zameniti Fejenordom ukoliko ne bude nekih promena.

Posle mnogo mučenja su puleni trenera Vladana Milojevića osvojili tri boda. Crveno-beli su upisali i petu pobedu u šampionatu i uz jedan remi se nalaze na prvom mestu Superlige Srbije uz kolo zaostatka, pošto su odložili meč sa TSC-om iz prethodnog kola.

Navijači nisu zadovoljni i pored pobede, posebno izdanjem Šerifa Ndijajea, kojem bi radi da vide leđa. 

"Ne mogu da gledam više Šerifa majke mi. Terajte ga iz kluba ko Boga vas molim", bio je jedan komentar na društvenoj mreži "X".

 

 

 

 

Nadaju se "delije" i pojačanjima do kraja prelaznog roka, jer ono što su videli protiv Radničkog ne uliva nadu pred izazove u Ligi šampiona sa gigantima poput Barselone, Milana, Intera...

"Šta će uraditi do kraja prelaznog roka, ne znam, ali krila koja ne mogu u ligi da prave razliku, za Evropu će biti smešni. Pa još sa odlaskom Hvanga. Trebaju nam 2-3 ozbiljna igrača, koji će ne biti dodatni kvalitet, nego odmah oni koji su glavni na terenu".

 

 

"Vrlo bedna i pre svega žalosno spora igra, bez ijednog ofanzivnog igrača koji je nešto odigrao. Osim Ivanićevog šuta (konačno dao gol), apsolutno ništa. Ova milionska mlitava krila, užas. Ništa, baš ništa od njih. Kad zubati Mrkela da priča kako smo doveli brza krila".

 

 

Ne mogu navijači da prežaleo odlazak Hvanga iz Zvezde.

"Hvangu je trebalo da date svih 18 miliona evra da date, i sve od zarade iz grupne faze", "Hvanga ćemo praviti od blata, bez Ivanića nije ista ekipa...Sreća pa dođe ovaj Elšnik, inače ne bi imali nikakvog kreatora. Razumem umor, ali ovo veceras je jako loše", "Hvang bio pola tima, tek sad se vidi", "Roster ne treba da bude duži od 15-17 igrača. Ako nisu u stanju da igraju u ritmu sreda-nedelja ne treba ni da budu profesionalni fudbaleri. O strancima sumnjivog kvaliteta ne znam sta bih rekao da a da već nije rečeno. Znam samo da mi je do sad bilo žao što uzimaju mesto našoj deci, a sad mogu da kažem da mi je žao što i legendama uzimaju mesto. Draže mi je da gledam Saleta kako se muči da trči ali napravi jedan potez za špice nego Endiaja, Pumu i kompaniju", samo su neki komentari navijača Zvezde na Instagramu.

 

 

 

I Puma je na udaru!

"Ko je skautirao Pumu treba da dobije otkaz koliko jučer. što je najgore, sve ovo što igra kod nas, igra i na onim hajlajtsima kojima pokušavaju da ga prodaju".
 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija