• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: O. B.

01.09.2024

20:31

Haos u Gornjen Milanovcu! Petarda pukla pored Drkušića, štoper Zvezde nije mogao da nastavi utakmicu (VIDEO)

printscreen

Crvena zvezda

Haos u Gornjen Milanovcu! Petarda pukla pored Drkušića, štoper Zvezde nije mogao da nastavi utakmicu (VIDEO)

Podeli vest

Tokom čitavog meča tenzija među pristalicama navijačkih grupa!

Budući da se se stadion kragujevačkog Radničkog - "Čika Dača", nalazi u procesu rekonstrukcije, četa Feđe Dudića svoje mečeve ove sezone igra u Gornjem Milanovcu. Stadion Metalca, nažalost, nije idealno mesto da se nađu dve navijačke frankcije budući da je tokom čitavog meča situacija vrlo blizu eskalacije. 

Pristalice Radničkog iz Kragujevca, popularni "crveni đavoli" tokom prvog poluvremena bacali su pirotehnička sredstva na teren. Budući da su tribine tek nekoliko metara udaljene od terena, većina baklji završila je unutar igrališta, a jedna je umalo povredila Vanju Drkušića. 

Krajem prvog poluvremena štoper Crvene zvezde vodio je loptu na svojoj polovini kada je u njegovoj blizini pukla petarda. Odmah je Drkušić pobegao sa mesta zbivanja, a očigledno da je taj detalj uticao na njega budući da je na poluvremenu zamenjen....

Na startu drugog dela igre navijači Crvene zvezde počeli su sa bakljadom zbog čega je utakmica prekinuta na nekoliko minuta, a glavni aribitar je igrače morao da povuče sa terena do klupe. Pomoćne sudije nalaze se pod udarom obe navijačke grupe. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija