• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

01.09.2024

21:52

Milojević: Teška utakmica! Dudić: Žao mi je što smo ovako izgubili

Starsportphoto

Fudbal

Milojević: Teška utakmica! Dudić: Žao mi je što smo ovako izgubili

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević zadovoljan je zbog osvojena nova tri boda u Superligi Srbije.

Srpski šampion je večeras u gostima jedva slomio Radnički iz Kragujevca sa pobedio ih sa 1:0 i to golom Mirka Ivanića u 85. minutu. 

Crveno-beli su tako na reprezentativnu pauzu otišli u pobedničkom ritmu. 

- Zahvalio bih se mojim igračima na teškoj utakmici. Znali smo da će biti takva kakva i jeste bila. Ne bih dalje komentarisao. Čestitima i navijačima, zahvaljujem im se na podršci, osvojena su tri boda i idemo dalje. Da se odmorimo i imamo puno posla - kratak je bio Milojević.

Foto: Starsportphoto

 

Strateg Kragujevčana Feđa Dudić pohvalio je igru svoje ekipe, koja se odlično branila i pošteno namučila crveno-bele. 

- Jedna vrhunska borba moje ekipe, zbog toga mi je žao što smo izgubili na ovakav način. Čestitam Zvezdi na pobedi, u igri 11 na 11 mislim da smo im prarirali, pogotovo defanzivno. Imali su inicijativu i posed, ali nisu imali stopostotnu prilike. Mi napred nismo ni mogli sa ovim sastavom, ostali smo bez dva važna igrača Aleksića i Vidosavljevića. Nismo mogli puno u kreaciji sa ovim sastavom. Defanzivno smo dobro pripremili utakmicu i stajali Zvezdi, koja je pre nekoliko dana savladala Bode sa 2:0, a stvorila još mnogo šansi. Ne bih o crvenom kartonu, čestitke Zvezdi još jednom - rekao je Dudić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija