• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

02.09.2024

07:49

Drkušić ljut! Otkrio u kakvom je stanju posle topovskog udara (VIDEO)

Starsportphoto

Fudbal

Drkušić ljut! Otkrio u kakvom je stanju posle topovskog udara (VIDEO)

Podeli vest

Novi fudbaler Crvene zvezde, reprezentativac Slovenije, Vanja Drkušić, debitivao je u Gornjem Milanovcu u pobedi 1:0, ali nije mogao da uživa.

Defanzivac Zvezde povređen je kada je u njegovoj blizini eksplodirao topovski udar.  U završnici prvog dela meča, kraj Drkušića je eksplodirao topovski udar i zbog toga je morao da izađe sa terena. Tokom meča su pirotehnikom povređeni sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela i pomoćni trener Nebojša Milošević.

Nakon utakmice i pobede šampiona Srbije, Drkušić je ostavio poruku na društvenim mrežama.

 

"Sanjao sam o tom trenutku otkad sam počeo sa fudbalom i dobio prvi dres Crvene zvezde. Danas se desilo nešto što nikako ne bi smelo da bude deo sporta - petarda bačena na teren eksplodirala je u mojoj neposrednoj blizini. Na svu sreću, nisam teško povređen, ali ovom prilikom apelujem na sve navijače da podržavaju svoj tim na pravi način - s poštovanjem i ljubavlju prema sportu. Ovo nije primer koji želimo da šaljemo budućim generacijama", napisao je Drkušić na Instagramu.

 

Pogledajte šta se desilo!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija