• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

16.08.2024

15:12

Drkušić zvanično crveno-beli: Ostvario sam dečački san!

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

Drkušić zvanično crveno-beli: Ostvario sam dečački san!

Podeli vest

Poptisom za Crvenu zvezdu ostvarujem dečački san, poručio je Vanja Drkušić (24)!

Reprezentativac Slovenije danas je zvanično predstavljen na "Marakani" kao najnovije pojačanje Vladanu Milojeviću.

 

 

Snažni štoper dogovorio je pozajmicu u trajanju od godinu dana, ali crveno-beli imaju opciju otkupa četvorogodišnjeg ugovora od Zenita ukoliko Drkušić zadovolji svojim partijama.

- Potpisom za Crvenu zvezdu ostvarujem dečački san. Srećan sam što sam ovde i jedva čekam početke treninta. Hvala Bogu, Zenit me je pustio da dođem u Zvezdu. Jedva čekam da obučem crveno-beli dres, istrčim pred punu "Marakanu" i pomognem klubu da uđe u Ligu šampiona. Pratio sam Zvezdu prošle sezone, pogotovo u Evropi. Verujem da ću se brzo adaptirati, jer dosta igrača poznajem - rekao je Vanja na predstavljanju u Ljutice Bogdana.

Foto: AP/Photo

Drkušić na utakmici sa Portugalom

Doskorašnji defanzivac Sočija na sebe je pažnju skrenuo odličnim igrama u dresu Slovenije na proteklom Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

"Zmajčeki" su bili deo grupe C zajedno sa Engleskom, Danskom i Srbijom, a Drkušić je tada pokazao da je igrač za velika dela sposoban za igru na najvišem nivou.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela imao je samo reči hvale o pojačanju zadnje linije šampiona Srbije.

- Crvena zvezda je želela Vanju Drkušića i on je želeo Crvenu zvezdu. Ima iskustvo igranja za reprezentaciju, bio je odličan na Evropskom prvenstvu, jedan od najboljih u svojoj ekipi. Mesto mu je u Crvenoj zvezdi i sa njim će naša odbrana biti još jača. U Zvezdi mogu da igraju samo oni koji su odmah spremni da odgovore svih zahtevima i težini dresa. Traže se igrači koji prave razliku, a Drkušić je jedan od njih. Od samog starta je potencirao koliko voli Zvezdu i kolika mu je želja da zaigra ovde. Vanja će preneti emocije na teren i doprineti još jačoj Zvezdi - ocenio je Mrkela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija