• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

16.08.2024

11:21

Partizan neće igrati za vikend protiv Radničkog! Sve misli usmerene ka Gentu

Starsportphoto

Partizan

Partizan neće igrati za vikend protiv Radničkog! Sve misli usmerene ka Gentu

Podeli vest

Crno-beli odložili duel sa Nišlijama u okviru 5. kola Superlige, koji je trebao da bude odigran u nedelju, na stadionu u Humskoj.

Šokantna i bolna eliminacija od Lugana u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope očigledno je dobro uzdrmala sve u Partizanu. Gol primljen u finišu drugog produžetka, tačnije u 111. minutu za 2:2, još sa igračem manje na stadionu u Tunu, označio je selidbu u treće po jačini UEFA takmičenje.

"Parni valjak" sada ima poslednju šansu, da u dvomeču sa Gentom u plej-ofu pokuša da izbori makar grupnu fazu Lige konferencija i tako osigura jesen u Evropi i još najmanje šest mečeva. Belgijanci u Beograd stižu već u sledeći četvrtak (19.00), ali pre toga je, prema prvobitnom planu, srpski viceprvak trebao da odigra meč sa Radničkim u domaćem prvenstvu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@pbg.news је поделио/ла објаву

Iako je trener Aleksandar Stanojević bio zagovornik da se utakmice u šampionatu ne odlažu, sada je ipak do toga došlo, kako bi ekipa imala više vremena za odmor i pripremu za ključne duele sa Gentom. Zato će okršaj sa "meraklijama", na čijoj klupi sedi nekadašnji vezista crno-belih Nikola Drinčić, odigrati u nekom drugom terminu, koji će biti naknadno određen.

Inače, ekspedicija kluba iz Humske vratila se iz Švajcarske, a ekipi će se od sutra priključiti i poslednje pojačanje ovog leta, vezista Stefan Kovač (25) koji je stigao iz Čukaričkog i potpisao ugovor na tri godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija