• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

16.08.2024

10:29

Kapiten razočaran posle eliminacije: Partizan više neće imati ovakvu šansu kao protiv Lugana!

Starsportphoto

Partizan

Kapiten razočaran posle eliminacije: Partizan više neće imati ovakvu šansu kao protiv Lugana!

Podeli vest

Kapiten Partizana, Svetozar Marković, otvoreno je izrazio svoje razočaranje nakon što je njegov tim eliminisan iz kvalifikacija za Ligu Evrope.

Crno-beli su, uprkos remiju 2:2 u produžecima protiv Lugana u Švajcarskoj, na kraju ispali iz daljeg takmičenja zbog nepovoljnih okolnosti tokom utakmice.

Marković je komentarisao da je Partizan pokazao dobar kvalitet igre sve do trenutka kada je Lugano ostao sa igračem manje zbog crvenog kartona.

Foto: Starsportphoto

 

- Mislim da smo do njihovog crvenog kartona igrali dobro, stvarali smo šanse, ali mislim da nismo bili dovoljno odlučni kada su oni dobili crveni karton. Ostaje veliki žal za ovom utakmicom. Ovakvu šansu mislim da nećemo imati - iskren je bio Marković u izjavi za TV "Arenasport".

Uprkos ovoj eliminaciji, Partizan se ne predaje i fokusira se na naredni izazov. U plej-ofu za grupnu fazu Lige konferencija, crno-beli će se suočiti sa Gentom. Marković je naglasio važnost predstojećih mečeva:

- Imamo još dve utakmice koje su za nas mečevi sezone. Moramo da namestimo glave i da damo sve od sebe u naredna dva meča - naglasio je Marković.

Partizan sada mora da se pripremi za ključne duele i pokuša da povrati moral i formu kako bi ostvario cilj i obezbedio evropsko takmičenje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ivan

pre 4 sata

Pa i nećete. Gent će vas rastaviti kao dete zvečku Sram vas bilo

Vaske

pre 2 sata

Koga bre ovaj laze koje sanse mrtvi Lugano imao 3 sto posto sanse

sledeća vest

Vesti

Otkriveno ko stoji iza pokušaja organizovanja "obojene revolucije" u Srbiji!
Politika

Otkriveno ko stoji iza pokušaja organizovanja "obojene revolucije" u Srbiji!

Čak i slabije upućenim posmatračima je sasvim jasno da tzv. ekološki protesti, koji u poslednje vreme pod maskom borbe protiv istraživanja i potencijalne eksploatacije nalazišta litijuma niču kao pečurke posle kiše širom naše zemlje, u svojoj osnovi nemaju zalaganje za tzv. ekološku agendu, već stvaranje uslova za vaninstitucionalnu promenu legitimno izabranih vlasti po dobro poznatom modelu "obojenih revolucija".

16.08.2024

14:22

RATKO MLADIĆ TEŽE POVREĐEN U HAGU!
Politika

RATKO MLADIĆ TEŽE POVREĐEN U HAGU!

Ratko Mladić, nekadašnji komandant Glavnog štaba Vojske Republike Srpske general, izgubio je svest u haškoj pritvorskoj bolnici nakon čega je pao i povredio glavu, navodi njegov sin Darko Mladić!

16.08.2024

13:46

Za nas most je otpor nasilnom rušenju svega srpskog! Vujičić: Nije naivno što Kurti želi da dopre nelegitimnim i jednostranim potezima do druge strane srpske obale
Politika

Za nas most je otpor nasilnom rušenju svega srpskog! Vujičić: Nije naivno što Kurti želi da dopre nelegitimnim i jednostranim potezima do druge strane srpske obale

Predsednica skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju Danijela Vujičić ocenila je jutros da nema apsolutno nikakvih uslova da most na Ibru u Kosovskoj Mitrovici u ovom trenutku bude otvoren i navela je da taj most za Srbe u severnim opštinanam Kosova i Metohije predstavlja simbol otpora rušenju svega srpskog.

16.08.2024

13:43

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija