• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

12.09.2024

15:03

Crvena zvezda zvanično predstavila Krunića

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

Crvena zvezda zvanično predstavila Krunića

Podeli vest

Iskusni vezni fudbaler Rade Krunić (30) danas je zvanično predstavljen kao novo pojačanje Crvene zvezde.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine stigao je iz Fenerbahčea i potpisao ugovor na tri godine, a u klubu se očekuje da bude zamena za In Bom Hvanga, koji je prešao u holandski Fejenord za osam miliona evra.

Krunić će u novom klubu nositi dres sa brojem šest, koji je doskora nosio korejski internacionalac. Rade je ugovor sa Zvezdom potpisao pre nekoliko dana, a tek danas je zvanično predstavljen u klupskim prostorijama, pošto je završio sve obaveze sa reprezentacijom BiH.

Najsrećniji sam čovek na svetu. Prelep je osećaj doći na Marakanu, slikati se sa dresom, biti predstavljen u klubu koji voliš. Još samo da istrčim pred pune tribine i da ostvarim i taj san. Nadam se da će navijači doći u subotu u velikom broju da nas podrže - kaže Krunić.

 

Rade je tokom karijere igrao za Sutjesku iz Foče, Donji Srem iz Pećinaca, Empoli, Borac iz Čačka, Veronu, Milan i Fenerbahče. Pre desetak godina bio je velika želja Crvene zvezde, koja u tom periodu nije imala novca da ga plati.

Od njega mnogo očekuje i sportski direktor Mitar Mrkela.

- Rade Krunić je ogromno pojačanje za Crvenu zvezdu. Reč je o igraču kog smo godinama hteli, i koji je i sam veliki zvezdaš, o čemu je mnogo puta i govorio. Odličan je fudbaler, dolazi sa visokog nivoa, igrao je u Italiji za Milan i Empoli, a došao je u Zvezdu iz Fenerbahčea. Adaptiran je dakle na visok nivo fudbala i tip je igrača koji nam je apsolutno potreban. Krunić je neko ko može odmah da doprinese rezultatima Zvezde i siguran sam da će biti deo budućih uspeha našeg kluba, te dorpineti da budemo još kvalitetniji - ističe Mrkela.

Krunić je jedno od tri pojačanja koje je Zvezda dovela poslednjeg dana pred istek roka za registraciju igrača za Ligu šampiona. Pre njega na "Marakani" su predstavljeni povratnik u klub Nemanja Radonjić, kao i snažni napadač iz Demokratske Republike Kongo, Silas Katompa Mvumpa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Objavljen tizer za prvi srpski postapokaliptični film "Volja sinovljeva" (FOTO/VIDEO)
Kultura

Objavljen tizer za prvi srpski postapokaliptični film "Volja sinovljeva" (FOTO/VIDEO)

Misteriozni slepi guslar luta razrušenim svetom uz poj pesme Volja sinovljeva koja opisuje malu zajednicu uzgajivača semena pšenice koja je živela daleko u pustinji i odbijala da se povinuje tiraniji udaljenog grada - ovaj kratak opis filma "Volja sinovljeva" uvodi nas kroz vrata potpune žanrovske i produkcijske inovacije koja do sada nije viđena u domaćoj kinematografiji.

12.09.2024

13:04

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Ko se još ovako igra? Ima ih...
Srbija

Ko se još ovako igra? Ima ih...

Prvi učitelji se nikada ne zaboravljaju i dobro se pamte njihove lekcije. A inicijativu jednog učitelja iz Kovina pre deceniju i po tamo su rado prihvatili i odrasli, i evo šta svake godine rade.

12.09.2024

10:45