• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

12.09.2024

08:12

OFK dobio poklon od milion evra sa "Marakane"! Zvezda sada može samo da se nada najboljem!

Starsportphoto

Crvena zvezda

OFK dobio poklon od milion evra sa "Marakane"! Zvezda sada može samo da se nada najboljem!

Podeli vest

Crvena zvezda je sjajno zatvorila letnji prelazni rok dovođenjem Silasa, Krunića i Radonjića, čime je ozbiljno ojačala tim za Ligu šampiona, ali je istovremeno napravila problem zbog viška igrača u ekipi

Zbog toga, crveno-beli su odlučili da trojicu fudbalera pošalju na pozajmice kako bi dobili priliku za više minuta na terenu.

Nikola Knežević, Andrej Đurić i Vladimir Lučić nisu uspeli da se nametnu treneru Vladanu Milojeviću, pa će svoju sreću potražiti u drugim sredinama.

Knežević je već prihvatio poziv OFK Beograda, gde će nastaviti karijeru bez obeštećenja, dok je Zvezda obezbedila 50% od njegovog budućeg transfera i opciju povratka za 200.000 evra na kraju sezone.

Foto: Starsportphoto©

Nikola Knežević

Vladimir Lučić, koji je imao problema sa povredama, takođe napušta "Marakanu". Njega čeka povratak u IMT, gde će pokušati da povrati staru formu nakon što je izgubio mesto u timu zbog viška igrača na krilnim pozicijama.

Na pozajmicu ide i Andrej Đurić, mladi štoper, za kojeg se još traži adekvatna destinacija. Postoji mogućnost da ponovo ode u inostranstvo, s obzirom na to da za njega postoji interesovanje van Srbije.

Foto: Starsportphoto©

Andrej Đurić

Sva trojica igrača imaju status "bonusa" u Superligi, što dodatno povećava njihovu vrednost za klubove koji će ih primiti, a Crvena zvezda se nada da će steći iskustvo i povratiti se jači u budućnosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Umrla Katerina Valente
Showbiz

Umrla Katerina Valente

Pevačica Katerina Valente preminula je 9. septembra u svojoj 93. godini, navedeno je na njenoj Fejsbuk stranici.

12.09.2024

09:45

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!
Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!

Apsolutni šampion 57. Međunardnog poljoprivrednog sajma u Svilajncu je krava muzara Mara! Mara je ljubimica Aleksandra Jeremića iz sela Vojska, a u konkurenciji 70 grla simentalske rase goveda bila je najbolja!

11.09.2024

18:35