19.09.2024.

06:00

Foto: Starsportphoto©

Sport

Zvezdaši, ovo morate da znate! Evo kad i gde možete da gledate prenos meča Zvezda - Benfika

Prenos za navijače koji meč na startu elitnog takmičenje neće gledati sa tribina našeg najvećeg stadiona obezbeđen je na dve televizije.

Utakmicu možete da gledate na TV RTS 1 i TV Arena 1 premijum. Kao što ste i navikli, tekstualni prenos je na našem portalu, uz video snimke i fotografije sa "Makarane", pa budite uz Informer.rs od 18.45.

Informer

Trener Vladan Milojević još jednom je crveno-bele uveo u elitno društvo evropskog fudbala. Sada će u potpuno novom formatu pokušati da nadmaši prethodna dva učešća.

- Neću igračima pričati da li smo mi favoriti, nikad nisam govorio na taj način. Igrači moraju da budu fokusirani. Mi smo skloni da pričamo šta jeste i šta nije, ali to nije moja filozofija. Da li će ko osvojiti bodove ili neće... Igračima ću reći da radimo ono što radimo, da veruju u sebe, da smo dobar tim i da treba na terenu isporučiti maksimum svakog igrača. Mi igramo protiv ogromne Benfike, sportisti smo i daćemo sve od sebe. Koliko ćemo uspeti, videćemo. Ja razmišljam u tom pravcu - rekao je Milojević.

Informer

Portugalski stručnjak Bruno Laž je pred utakmicu pričao o atsferi koja čeka njegove igrače na "Marakani".

- Što se tiče atmosfere, za nas kao ekipu treba, mi treba da znamo ono što će biti važno je kakva će biti naša ekipa, kakvi će biti naši navijači. Očekujemo puno podrške u ambijentu i očekujem da nas podrže. Naravno, ono što će učiniti da ekipa raste su utakmice i puno rada, naravno, treba nam puno vremena. Dinamika pobede je specifična, sutrašnju utakmicu ne možemo da gledamo na poslednju utakmicu, nego treba da nastavimo sa našim radom i dinamikom te pobede - rekao je Laž.