30.09.2024.

17:34

Foto: Starsportphoto©

Sport

Zvezda će ostaviti srce na terenu, kao i uvek! Mimović: Hendikep je što će igrati bez naših navijača u Italiji!

Izabranici Vladana Milojevića sutra (21.00, RTS1, Arena premijum 1) gostuju ekipi Intera, u okviru drugog kola reformisane grupne faze Lige šampiona. Crveno-beli su danas otišli u Italiju, a na spisku od 23 igrača, nije se našao momak iz Gornjeg Milanovca.

Mimović se povredio još na početku meča protiv Benfike na startu elitnog takmičenja, pa će sa terena odsustvovati od četiri do šest nedelja usled povrede metatarzalne kosti. Iako neće biti sa ekipom, 20-godišnji bek će utakmicu zajedno sa "delijama", kao i Milošem Degenekom koji je najavio dolazak, gledati sa zapadne tribine.

- Povređen sam, tako da mi nema druge nego da utakmicu gledam iz Beograda. Čuo sam se sa saigračima, poželeo im sreću u Milanu i verujem da će ostaviti srce na terenu za Zvezdu, kao i uvek. Hendikep je što će igrati bez naših navijača u Italiji, jer svi dobro znamo koliko je podrška Zvezdine publike od velikog značaja za nas. Nažalost, moraće bez njih da pruže svoj maksimum i da se u Beograd vrate sa pozitivnim rezultatom - poručio je Mimović u razgovoru za klupski sajt.

Informer

Ognjen Mimović

Usled odluke italijanske policije da zabrani dolazak crveno-belih navijača na "San Siro", klub je odlučio da na atletskoj stazi "Marakane" postavi veliki video bim, kako bi svi bili u mogućnosti da pruže podršku izabranicima Vladana Milojevića. Mesta za verne pristalice Zvezde rezervisana su na zapadnoj tribini, a ulaz je besplatan.

- Biće veliki video bim na atletskoj stazi, besplatan ulaz i odlična prilika da navijači dođu na Marakanu i na taj način, po ko zna koji put, pokažu vernost Zvezdi. I ja ću odatle gledati utakmicu, tako da ćemo svi zajedno pokušati da navijamo toliko glasno da nas čuju u Milanu. Šalu na stranu, ali odlična ideja kluba i maksimalna podrška za akciju. Pozivam sve navijače da dođu sutra i da napravimo spektakl na Marakani - zaključio je Mimović.