• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

29.09.2024

18:00

Degenek poziva "delije": Dođite na "Marakanu" da gledamo duel sa Interom!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Degenek poziva "delije": Dođite na "Marakanu" da gledamo duel sa Interom!

Podeli vest

Neću biti sa ekipom u Milanu, ali dolazim na zapadnu tribinu da gledam utakmicu sa navijačima. Pozivam sve da dođu i da na taj način pružimo podršku našem klubu, i da još jednom pošaljemo poruku da Zvezda ima najbolju publiku na svetu, poručio je Fudbaler Crvene zvezde, Miloš Degenek (30).

Ekipa iz Ljutice Bogdana u utorak (21.00, RTS1, Arena premijum 1) gostuje Interu, u okviru drugog kola reformisane grupne faze Lige šampiona. 

Usled odluke italijanske policije da zabrani dolazak crveno-belih navijača na "San Siro", klub je odlučio da na atletskoj stazi "Marakane" postavi veliki video bim, kako bi svi bili u mogućnosti da pruže podršku izabranicima Vladana Milojevića. Mesta za verne pristalice Zvezde rezervisana su na zapadnoj tribini, a ulaz je besplatan.

- Neću biti sa ekipom u Milanu, ali dolazim na zapadnu tribinu da gledam utakmicu sa navijačima. Kao i uvek, kada nisam na terenu, uz Zvezdu sam na tribinama. Verujem u moje saigrače, da će biti hrabri i da će ostaviti srce na terenu za crveno-beli dres. Inter je kvalitetna ekipa, godinama dominiraju u italijanskom fudbalu, ali igrači Zvezde ne smeju da se plaše nikoga. Svi to dobro znamo, tako da sam siguran da će biti pravi u utorak. Velika je šteta zbog zabrane dolaska navijača, ali se klub odlično dosetio da sa zapada Marakane gledamo utakmicu svi zajedno. Pozivam sve navijače da dođu i da na taj način pružimo podršku našem klubu, ali i da se družimo. Biće to prilika da još jednom pošaljemo poruku da Zvezda ima najbolju publiku na svetu - istakao je Degenek u razgovoru za klupski sajt.

Foto: Starsportphoto

Miloš Degenek

Od početka ove kalendarske godine Degenek nije odigrao ni minut za srpskog prvaka, a poslednji put smo ga na terenu videli u decembru prošle godine, u Kup utakmici protiv Radničkog iz Niša (5:0). Razlog je povreda pete, zbog čega je morao da bude podvrgnut i operaciji, ali višemesečni oporavak je uspešno okončan i iskusni defanzivac ponovo trenira sa ekipom, ali ga strateg crveno-belih nije uvrstio na spisak za elitno fudbalsko klupsko takmičenje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

(VIDEO) Nova zverka iz Kine! Ovo nemaju ni Rusi!
Planeta

(VIDEO) Nova zverka iz Kine! Ovo nemaju ni Rusi!

Kina je nedavno otkrila najnoviju nadogradnju svog glavnog borbenog tenka Tip-99, poznatog kao ZTZ-99B, koji sadrži napredni GL-XX APS sistem, koji uključuje 2 bacača APS projektila i 4 APS radara za kontrolu vatre.

29.09.2024

18:55

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija