• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

29.09.2024

13:23

Najnovija vest iz Zvezde! Nije moglo bolje pred Inter

Starsportphoto

Crvena zvezda

Najnovija vest iz Zvezde! Nije moglo bolje pred Inter

Podeli vest

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, može barem malo da odahne pred utakmicu s Interom (utorak, 21.00, TV Arena 1 premijum) u Ligi šampiona.

Iskusni golman crveno-belih napustio je teren protiv Železničara (2:1) u 63. minutu. Na sreću, nije obnovio povredu zadnje lože i u ponedeljak će pokušati da trenira.

Posle treninga će biti poznat stepen povrede, pa ako prođe test, braniće Izraelac na "San Siru" protiv Intera u drugom kolu Lige šampiona. Pregled magnetnom rezonancom pokazao je da nema novog oštećenja, kako prenosi SK. Najverovatnije je došlo samo do grča, što su dobre vesti, mada još nije potpuno sigurni da će biti spreman za duel sa "neroazurima", ali svakako crveno-beli imaju čemu da se nadaju. Golman nije potpuno otpisan.

Foto: Starsportphoto

Omri Glazer

 

Glazer je prošle sezone bio među najboljima u ekipi, doks e ove muči sa formom. Nije briljirao protiv Benfike (2:1), dok je u večitom derbiju ostavio dobar utisak, mada nije imao mnogo posla, dok je u meču sa Železničarom kiksnuo kod gola. Izarelac je zakasnio sa istrčavanjem, izgubio loptu, što je Eze iskoristio i kaznio, a na sreću crveno-belih to ih nije skupo koštalo, jer je Luka ilić doneo šampionu pobedu.

Foto: Starsportphoto

Slavlje igrača Zvezde

Podsećamo, Mirko Ivanić zbog povrede primicača na derbiju ne može da pomogne saigračima protiv Intera, dok se mladi Ognjen Mimović povredio na utakmici sa Befikom.

Zvezda je na startu takmičenja u Ligi šampiona na "Marakani" poražena od Benfike sa 2:1, dok je Iner odigrao meč bez pobednika i golova u Mančesteru sa Sitijem. Kladionice pred utakmicu u Italiji smatraju da je Inter apsolutni favorit, te da bi bilo prvorazredno iznenađenje da Beograđani trijumfuju. Kvota na pobedu crveno-belih je 16, na Inter 1,16, dok je na remi devet.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Da li će woke kultura uništiti srpsku narodnu tradiciju? Zagovornici ovog modernog pogleda na svet prvi krše pravila za koja se zalažu! (VIDEO)
Live TV

Da li će woke kultura uništiti srpsku narodnu tradiciju? Zagovornici ovog modernog pogleda na svet prvi krše pravila za koja se zalažu! (VIDEO)

Da li woke kultura može da ugrozi srpsku tradiciju? Šta je uopšte woke kultura o kojoj je govorio i predsednik Aleksandar Vučić u Njujorku? Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su javni komentator Biljana Šahrimanjan Obradović, urednik "Optimist magazina" Predrag Azdejković i narodni poslanik SNS Nebojša Bakarec.

29.09.2024

19:38

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

(VIDEO) Nova zverka iz Kine! Ovo nemaju ni Rusi!
Planeta

(VIDEO) Nova zverka iz Kine! Ovo nemaju ni Rusi!

Kina je nedavno otkrila najnoviju nadogradnju svog glavnog borbenog tenka Tip-99, poznatog kao ZTZ-99B, koji sadrži napredni GL-XX APS sistem, koji uključuje 2 bacača APS projektila i 4 APS radara za kontrolu vatre.

29.09.2024

18:55

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija