• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

27.09.2024

22:03

Veliki peh za Zvezdu pred Inter! Omri Glazer obnovio povredu (FOTO/VIDEO)

Starsportphoto

Crvena zvezda

Veliki peh za Zvezdu pred Inter! Omri Glazer obnovio povredu (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Iskusni golman crveno-belih napustio teren večeras protiv Železničara (2:1) u 63. minutu.

Zaledili su se svi na "Marakani" kada se Omri Glazer (28) uhvatio za zadnju ložu leve noge i sa bolnom grimasom pao na travu. Odmah mu je ukazana lekarska pomoć, ali videlo se da ne može da nastavi utakmicu, pa je mesto među stativama prepustio kolegi Marku Iliću.

Izraelac je prethodno ozbiljno kiksnuo i bio je glavni krivac za izjednačujući gol Pančevaca. Dobio je povratnu od Vanje Drkušića, poigravao se u svom kaznenom prostoru, što je iskoristio kapiten domaćih Lazar Romanić i oduzeo mu loptu, nakon čega je Frensis Eze zatresao mrežu sa 14-15 metara.

Ipak, čim je Glazer krenuo da se vraća na gol, videlo se da hramlje i da nešto nije u redu. Uhvatili su se za glavu svi na stadionu i klupi domaćeg tima, jer je sjajni čuvar mreže već doživeo sličnu povredu početkom juna. Tada mu je tokom nastupa za reprezentaciju stradao primicač, posle čega je dugo i pauzirao, propustio početak nove sezone, a na teren se vratio 14. septembra, na meču sa Napretkom (2:0) u Superligi.

Branio je još protiv Benfike u Ligi šampiona (1:2) i na 174. večitom derbiju protiv Partizana (4:0), a sada se čekaju detaljni lekarski pregledi, snimanja i analize, kako bi se ustanovio tačan stepen njegove povrede.

Nažalost, nije isključeno da momak rođen u Tel Avivu propusti predstojeći okršaj sa Interom u utorak na "Đuzepe Meaci" (21.00), u okviru najjačeg klupskog takmičenja, što bi bio veliki udarac za srpskog prvaka, koji u Milano sigurno putuje i bez iskusnog veziste Mirka Ivanića.

 

 

Da strahuje od loših vesti potvrdio je i šef stručnog štaba Vladan Milojević.

- Glazer je povredio isto mesto, ne sluti na dobro. Tako je delovalo. Videćemo ujutru kada se budu odradila snimanja magnetnom rezonancom i kada se bude opteretio - rekao je Milojević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija