01.10.2024.

06:31

Foto: Starsportphoto

Sport

Nastavljaju da ponižavaju Zvezdu! Pogledajte kvote na dan meča u Milanu

Šampion Srbije je i dalje totalni autsajder, šanse srpskog tima da trijumfuje u Milanu su rangu s nemogućom misijom, smatraju bukmejkeri. Kladionice pred utakmicu u Italiji smatraju da je Inter apsolutni favorit, te da bi bilo prvorazredno iznenađenje da Beograđani trijumfuju. 

Kvota na pobedu crveno-belih je pre nekoliko dana bila 16, a na dan meča čak 19, na Inter je 1,17, a na nerešen rezultat 9,5. 

Zvezda je na startu takmičenja na "Marakani" poražena od Benfike sa 2:1, dok je Iner odigrao meč bez pobednika i golova u Mančesteru sa Sitijem. Podsećamo, Zvezda je pred Inter imala uvertiru protiv Železničara, crveno-beli su na "Marakani" slavili sa 2:1. S druge strane, "neroazuri" su savladali ekipu Udinezea sa 3:2, u okviru šetog kola italijanske Serije A. Poveo je Inter već u prvom minutu, a  domaćin izjednačio preko Kabaselea u 35. minutu, ali je onda na scenu stupio Lautaro Martinez. Pogodio je argentinski napadač prvo u trećem minutu nadoknade prvog poluvremena, da bi već na startu drugog, u 47. minutu ponovo zatresao mrežu. Udineze je uspeo samo da smanji preko Luke u 83. minutu. 

Informer

- Detalji u Ligi šampiona, odnosno kada igrate protiv ovakvih ekipa, morate da igrate konstantno 90 minuta. Da budete koncentrisani na ono što radite. Što manje praznih hodova u igri. To su ekipe koje imaju svoj stil igre, koje će da igraju na svoj način. Mi moramo da budemo hrabri  kao i uvek i to je to - rekao je trener Zvezde Vladan Milojević pred utakmicu.