07.10.2024.

05:26

Foto: Starsportphoto

Sport

Kipte od besa navijači Zvezde! Ljuti su na ove igrače, rado bi im videli leđa

Trener crveno-belih Vladan Milojević je za ovaj meč "promešao" karte. Promenio je čak osmoricu startera što je umalo moglo skupo da ga košta. U startnu postavu je uveo mnoge igrače koji nisu bili standardni od starta sezone - Gelora Kangu, Jegora Pruceva, Dalsija, Milsona...

Crveno-beli su u meč ušli posle ubedljivog poraza u Ligi šampiona u Milanu (4:0), pa su želeli da se iskupe navijačima i vrate na pobedničku trasu. Imali su inicijativu, dominirali, ali primljeni gol je iznervirao navijače Zvezde. Pored kritika, ima i pohvala, najviše na račun Gelora Kange koji se posle dugo vremena našao među startnih 11. Utakmicu je krunisao sa dve asistencije koje su omogućile Rodiću, potom i Silasu da postignu pogotke.

Informer

Zvezda je povela pogotkom Felisija Milsona u 35. minutu, potom je Milan Rodić vratio prednost u 65. minutu, a Silas Katompa je samo overio trijumf u nadoknadi. Viđen je i jedan od najlepših golova ove sezone u Superligi, a postigla ga je ekipa IMT-a. Kur je u 56. minutu pogodio fantastično sa skoro pola terena posle neshvatljive greške Rodića koji je očajno dodao loptu ka Stefanu Lekoviću. To se nije svidelu treneru Vladanu Milojeviću.

- Mislim da smo odigrali dosta dobru utakmicu, jer imamo širok roster i dosta igrača koji su došli preumorni, na granici da budu povređeni, jer smo imali ubitačan ritam. Sa druge strane, većina njih su sa reprezentacijama sada, hteli smo da ih sačuvamo za ovu utakmicu, hteli smo da damo šansu igračima koji su sa nama. Ispunili su očekivanja, čestitam golmanu IMT-a, Vuklišu, nestvarno šta je branio, on je danas igrač utakmice. Opet primamo gol koji je neshvatljiv, valjda će jedan dan i to da prestane - rekao je Milojević posle meča.

Informer

Navijače je pre svih oduševio Kanfa.

"Trebalo je mnogo ranije da se reši ali ajde, pobedili smo na ovom sramotnom terenu. Novi stadion, nova trava a tako očajna, a plus i poslednji put ko zna kad je ošišana. Sramota! Na Na kraju bezbolno ovako velika rotacija", komentra je navijača na društvenoj mreži "X".

"Umetnik Kanga. Moj omiljeni igrač".

Kivni su navijači na Krunića. 

"Kanga je tata za Krunića", "Kanga dve asistencije. Bolji od Krunića miljama. Hvala još jedanom. Borbeniji, bolji centarsut, bolji šut... "Vratite nam Kangu. Radonju u Grafičar", "I sa sledeću utakmicu Kanga na klupi, a vredi ko 10 Krunića kad je na terenu. Radoljić je i dalje teška nula i treba još mnogo da se vrati na ono sto je nekad bio", samo su neki od komentara navijača na društvenoj mreži Instagram.

Imali su šta da zamere Aleksandu Kataiju.

"Nadam se da je ovo poslednja polusezona Kataia u Zvezdi".

Čekaju da "proradi" Radonjić.

"Radonjić ako je došao da šeta po terenu nije ni morao dolaziti. On i Katai ni jedan ne želi da doda slobodnom igraču u kontri gde imamo višak igrača".

Šampion Srbije je upisao devetu pobedu u dosadašnjih 10 mečeva i sada ima 28 bodova. Pet više u odnosu na prvog pratioca ekipu Mladosti, kao i meč manje. IMT je pretposlednji. U narednom kolu Zvezda dočekuje Radnički Niš, dok IMT gostuje u Lučanima drugoplasiranoj Mladosti.