• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Đ. M.

06.10.2024

21:04

Nadam se da će ovo jednog dana prestati! Trener Milojević zavapio posle pobede Zvezde u Loznici!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Nadam se da će ovo jednog dana prestati! Trener Milojević zavapio posle pobede Zvezde u Loznici!

Podeli vest

Strateg crveno-belih je generalno zadovoljan učinjenim na stadionu Lagator, ali je bila i jedna zamerka, a tiče se gola IMT-a. Isto tako, istakao je da ima određene kadrovske probleme u vezi sa umorom igrača.

Crvena zvezda je opravdala ulogu favorita pošto je u Loznici, u sklopu 11. kola Superlige Srbije, savladala IMT sa 3:1. Samim tim, održala je razliku na čelu tabele u odnosu na drugoplasirani OFK Beograd.

Po završetku meča, pred kamere "Arene sport" je stao trener gostiju, Vladan Milojević, koji je za početak izlaganja otkrio sa kojim problemima se njegov tim suočava u ovim momentima:

- Kao prvo, čestitao bih mojim igračima na pobedi. Odigrali su dosta dobru utakmicu, a s obzirom na to da sam rekao da imamo široki roster, odnosno da imamo dosta igrača na raspolaganju, igrali su jer su pojedini preumorni. Na granici da budu povređeni. Imali smo ubitačan ritam. Svi ti igrači će biti sa reprezentacijama uskoro i hteli smo da ih sačuvamo na današnjoj utakmici. Ispunili su očekivanja i sve je bilo kako treba - rekao je Milojević.

Trener crveno-belih je potom čestitao golmanu IMT-a Goranu Vuklisu na maestralnoj partiji i zamerio svojim izabranicima na volšebno primljenom golu:

- Golman IMT-a je igrač utakmice! Neverovatno šta je branio, čestitam mu! Mi smo primili gol koji je neshvatljiv, ali 'ajde. Valjda će jednog dana to da prestane! Idemo sad da se odmorimo ove dve nedelje i želim mojim igračima da mi se vrate zdravi sa reprezentativne pauze, pa da pođemo u novi ciklus - zaključio je Milojević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija