20.10.2024.

07:15

Foto: Starsportphoto

Sport

Loše vesti za "delije"! Poznato koliko će karata dobiti navijači Zvezde za meč sa Monakom

Pre dve godine je u Monaku na tribinama stadiona Luj II bilo je 2.000 "delija", a za novi okršaj sa Kneževima broj ulaznica koji su crveno-beli dobili za svoje navijače je znatno manji.

Interesovanje navijačima francuskog kluba je duel u utorak je veće nego tada, pa je beogradskom klubu prosleđeno svega 800 ulaznica, prema pravilniku UEFA propisanih pet odsto od ukupnog kapaciteta (oko 16.000 mesta). Međutim, tribine ni za utakmicu sa Barselonom nisu bile popunjene, pa će navijači Zvezde sigurno uspeti da se snađu i dođu do dodatnih ulaznica za meč. 

Informer

Podsećamo, Monako je uoči duela sa crveno-belima odigrao 0:0 kod kuće sa Lilom, ali i pored toga deli prvo mesto na tabeli Lige 1 sa Pari Sen Žermenom, dok je u prva dva kola Lige šampiona osvojio četiri boda pobedivši Barselonu kod kuće sa 2:1, dok je sa Dinamom u Zagrebu odigrao 2:2.

Crvena zvezda i Monako su igrali 2022. u Ligi Evrope, utakmice su završene pobedama francuskog tima - 1:0 u Beogradu i 4:1 u Monte Karlu. Pred okršaj u eliti Zvezda je razmontirala Radnički iz Niša sa 5:1.