22.10.2024.

13:32

Foto: ATA Images

Sport

Nedović osvetnik! Nemanji nije prvi put da uradi ono što je uradio u Podgorici!

Crvena zvezda je posle dramatične završnice savladala Budućnost u Podgorici, a utakmica je trajala čak dva i po sata! Razlog za ovaj maratonski susret je to što je nekoliko puta bio prekidan zbog raznih incidenata. 

Između ostalog, Nemanja Nedović je trpeo strašne uvrede na račun svoje supruge Mine Milutinović, zbog čega je čak kapiten plavo-belih, Aleksa Ilić, morao da uzme mikrofon u ruke i da urgira na nepristojne navijače da prestanu sa vređanjem. 

Popularni Neda nije ignorisao skandalozne povike. Štaviše, odgovorio im je i to na dva načina. Prvo se pretvarao da je dirigent, pa sarkastično aplaudirao, a onda je uzeo loptu u ruke i prosto razbio domaćina.

I to u momentima kada je Budućnost pretila da se drastično rezultatski odvoji. Nedović je "sipao" trojke iz napada u napad, a u poslednjoj četvrtini je dao čak 12 poena, što je tačno polovina od ukupnog broja kojim je završio duel (24).

Prosto, Nemanji su protivnički navijači dali vatru sa kojom je "zapalio mrežice" i kao svaki prosečni Srbin, iz inata razbio plavo-bele. 

Zanimljivo, njemu nije prvi put da se ovako razbesni, jer je 1. decembra 2023. godine, u evroligaškoj utakmici protiv Efesa uradio isto. S tim, što je tada bio ljut na sudije, za koje je smatrao da su nekoliko puta oštetili Zvezdu.

Tada su crveno-beli gubili od "pivara" i to poprilično ubedljivo, sa osam poena razlike. Nedović je tada u trećoj četvrtini preuzeo stvari u svoje ruke i za tih 10 minuta rivalu "isporučio" čak 14 poena! 

Video se tada bes u govoru tela iskusnog beka, nije želeo da trpi nepravdu i onda je prosto odlučio da pogodi sve što je šutnuo. Tako je bilo i u Podgorici u ponedeljak.