23.10.2024.

05:57

Foto: Starsportphoto

Sport

"Delije" u transu! Miško zagonetkom potvrdio dolazak igrača

Oglasio se Ražnatović u svom stilu, sa još jednom zagonetkom na Tviteru nakon što se opet pojavila vest da je Petrušev nadomak Zvezde.

Mesecima šampion Srbije pikušava da vrati Petruševa na Mali Kalemegdan, delovalo je u jednom momentu da je pao dogovor, da je posao završen, kad je odlučio Olimpijakos da ga zadrži zbog povreda svoja dva centra. Ipak, kada su se oni vratili, jasno je bilo da za Filipa nema mesta u klubu, što je iskoristila Zvezda i uspela da ga nagovori da se vrati u Beograd.

Informer

Sve to je potvrdio i njegov agent Miško Ražnatović, koji je ostavio jednu zagonetku u svom stilu. On je na društvenoj mreži "X" samo ostavio definiciju reči "napokon", koja očigledno aludira na Filipa Petruševa.

Crvena zvezda se, nakon povrede Džoela Bolomboja, ponovo obratila bratskom klubu iz Pireja, a sada je čini se pozajmica Petruševa srpskom šampionu je gotova stvar. Podsećamo,  Bolomboj je na utakmici ABA lige protiv Budućnosti u Podgorici povredio koleno pretrpeo je hiperekstenziju kolena desne noge i prema prvim procenama van terena biće od četiri do šest nedelja.

Dolazak Petruševa ne bi trebalo da bude jedini posao Crvene zvezde, iako on može da pokrije poziciju centra, on nije tip igrača koji može da se nosi sa evroligaškim teškašima pod košem. Zvezdi je potreban igrač sličnih kvaliteta Bolombojevim,  nije isključeno da crveno-beli centra u narednim danima.