• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Đ. M.

22.10.2024

13:09

Zvezda dovodi zamenu za povređenog Bolomboja?! Oglasio se predsednik kluba!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Zvezda dovodi zamenu za povređenog Bolomboja?! Oglasio se predsednik kluba!

Podeli vest

Crveno-beli su zbog povrede ostali bez jednog od najboljih igrača, a Željko Drčelić reagovao poprilično tajanstvenom porukom.

Kada se Džoel Bolomboj uhvatio za koleno tokom utakmice Zvezde i Budućnosti u Podgorici, svi kojima je crveno-bela boja u srcu su se zaledili.

Radi se o jednom od ključnih "šrafova u mašineriji" trenera Janisa Sferopulosa. Nažalost, nekadašnji reprezentativac Rusije će morati da pauzira oko šest nedelja, a prognoza je da se na parket vrati sredinom decembra.

Ipak, pozitivno je to što se nije dogodilo ono najgore. Bolomboj je izbegao operaciju i za njega sezona nije završena. 

Foto: ATA Images

 

S obzirom na to da Zvezda sada ima igrača manje u rotaciji, postavlja se pitanje da li će klub angažovati pojačanje kako bi se nadomestio nedostatak na poziciji centra. Predsednik Željko Drčelić se jeste oglasio, ali nije rekao ništa konkretno. Štaviše, poslao je poprilično tajanstvenu poruku:

- Zvezda je veliki evropski klub, a zna se kako u ovakvim situacijama reaguju veliki klubovi - rekao je prvi čovek crveno-belih za "Sportal"

Džoel Bolomboj je na Mali Kalemegdan stigao na početku prethodne sezone i sa njegovim dolaskom je nastala određena skepsa među navijačima Zvezde. Vremenom, on je pokazao koliko vredi, a sada je možda i nezamenjiv član tima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija