23.10.2024.

06:25

Foto: Starsportphoto

Sport

Milojevića naljutilo pitanje posle kraha! Koga biste vi ubacili?

Milojević je protiv Monaka izveo postavu sa dva isturena napadača u vidu Bruna Duartea i Šerifa Endijajea. Ali, sve je palo u vodi posle samo pet minuta igre, jer je Duarte morao da napusti teren. Prilikom trka uhvatio za zadnju ložu, pokušao je da nastavi, ali je bilo jasno da od toga neće biti ništa, pa je u sedmom minutu u igru ušao Dalsio. 

Posle poraza Zvezde novinari su pitali trenera Zvezda da li je mogao da uvede ofanzivnijeg igrača, što se njemu nije dopalo.

- Koga biste vi ubacili umesto Duartea? Ulazimo u analizu nečega. Na ovim utakmicama su potrebni telo, snaga i brzina. Mi imamo igrače, to nije sporno, ali na ovom nivou potrebno je da se "pobijemo" sa njima. Protiv Intera smo imali igrače koji su od osam, devet duela dobili samo jedan. Ne možemo da se nosimo na sredini. Jedini koji je to mogao da radi protiv Intera bio je Šerif koji je odigrao odličnu utakmicu, a u Superligi je neznalica. To je velika razlika, što u Ligi šampiona ne možemo da postignemo ono što u prvenstvu možemo. Taj intenzitet utakmice koji oni imaju mi ne možemo da izazovemo ni treningom i igrom, moramo da skratimo te prostore, to znamo, ali je teško to ostvariti - kazao je Milojević tokom konferencije za medije.

Zvezda posle tri odigrana meča ima tri poraza, pa je na 35. mestu na tabeli Lige šampiona.