• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

23.10.2024

05:17

Tabela Lige šampiona posle novog kraha Zvezde

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

Tabela Lige šampiona posle novog kraha Zvezde

Podeli vest

Posle nepotpunog trećeg kola Lige šampiona, navijači Crvene zvezde hvataju se za glavu kada pogledaju tabelu, jer su crveno-beli na začelju.

Prvak Srbije se posle trećeg poraza u tri runde Lige šampiona nalazi na pretposlednjem, 35. mestu bez bodova i gol razlikom 11:2. Zvezda je u prvom kolu izgubila od Benfike (2:1), potom od Intera (4:0), da bi najteži poraz doživela na stadionu "Luj Drugi" gde je Monako pobedio 5:1.

Trenutno je od Beograđana lošiji samo jedan tim,  Slovan iz Bratislava koji je postigao jedan, a primio 11 golova i "zakucan" je na poslednje mesto na tabeli Lige šampiona. Pored Zvezde i Slovana još četiri tima su bez bodova,  Šturm iz Graca je igrao u utorak i doživeo treći poraz, od Sportinga iz Lisabona (2:0). Jang bojs, Salcburg i Lajpcig u sredu igraju utakmice trećeg kola.

Foto: Starsportphoto©

Crvena zvezda nemoćna protiv Monaka

 

Teško će Zvezda u narednom kolu moći da popravi skor u Ligi šampiona i napreduje na tabeli, jer 6. novembra (21.00) na "Marakani" dočekuje Barselonu koja je 19. na tabeli nakon poraza od Monaka (2:1)  i pobede protiv Jang Bojsa (5:0). Crveno-beli nakon toga 27. novembra igraju sa Štutgartom, dok 11. decembra putuje na noge Milanu. Za kraj, 21. januara dočekuje PSV, pa 29. januara gostuje Jang bojsima.

Prva na tabeli je Aston Vila sa maksimalnih devet bodova. Tim iz Birmingema je savladao Bolonju 2:0 golovima Mekgina u 55. i Durana u 64. minutu. Aston Vilu prate Monako, Sporting Lisabon, Juventus i Arsenal sa po sedam bodova.

Direktan plasman u nastavak takmičenja obezbediće inače samo prvih osam klubova na tabeli, dok će oni od devetog do 24. mesta igrati plej-of za osminu finala. Svi ispod ispašće iz takmičenja i nema selidbe u Ligu Evrope, odnosno automatski završavaju učešće.

 

Standings provided by Sofascore

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija