24.10.2024.

05:40

Foto: Reuters

Sport

Tabela Lige šampiona posle 3. kola! "Delijama" se diže kosa na glavi, da li je Zvezda najgora?

Čak šest timova, uključujući i Crvenu zvezdu, nisu osvojili nijedan bod, posle tri odigrana kola imaju isto toliko poraza. Zvezda je na 33. mestu na tabeli Lige šampiona sa gol-razlikom 2:11 i -9 nakon poraza od Benfike (2:1), Intera (4:0) i Monaka (5:1). Salcburg i Jang Bojs takođe nemaju nijednu pobedu i na tri utakmice nisu dali nijedan gol (9:0) i na tabeli gledaju u leđa šampionu Srbije.

Na poslednjem mestu je Slovan iz Bratislave (1:11). Lajpcig i Šturm iz Graca takođe nemaju nijedan bod posle tri kola, s tim da je njihova gol-razlika nešto bolja, Nemci imaju 6:3, a Austrijanci 5:1.

Dinamo je došao do svog četvrtog boda u Ligi šampiona, posle 2:2 sa Monakom kod kuće, pobedili su sa 2:0 Salcburg. Sada su na 22. mestu koje vodi u nokaut fazu.

Informer

Što se tiče "gornjeg doma", samo dve ekipe imaju sve tri pobede posle tri kola - Aston Vila i Liverpul. Mančester Siti, Monako, Brest, Bajer Leverkuzen, Inter i Sporting su timovi koji se nalaze u TOP 8 sa po sedam bodova,  koliko i na devetom mestu ima i Arsenal.

Što se tiče Zvezde, srpski šampion će u narednom kolu dočekati ekipu Barselona koja je sa 4:1 obrukala Bajern i trenutno je na desetom mestu na tabeli Lige šampiona sa učinkom od dve pobede i jednog poraza.