09.06.2024.

06:05

Foto: fss

Sport

Ibra oduševio Srbe! Ovo je uradio posle meča, a Vlahović mu je posvetio pesmu (VIDEO)

Čuveni fudbaler gledao je iz svečane lože prijateljski okršaj Švedske i Srbije (3:0), a posle meča mu je upriličen i oproštaj od dresa reprezentacije. Odmah po završetku ceremonije na kojoj se i zvanično oprostio od aktivnog igranja fudbala, posle meča Srbije i Švedske (3:0) Ibrahimović je ispred svlačionica stadiona "Frends arena" proćaskao sa našim selektorom Draganom Stojkovićem, ali i svim našim reprezentativcima.

Najviše se zadržao u razgovoru sa igračima koje poznaje iz italianske Serije A: Dušanom Vlahovićem, Lukom Jovićem i braćom Milinković-Savić, kao i sa kapitenom Srbije Dušanom Tadićem.  Napadač Juventusa je malo je reći bio oduševljen, jer mu je Ibra jedan od odola iz detinjstva. On je na Instagram profilu postavio detalj sa njihovog susreta dok je u pozadini bila pesma Nade Topčagić "Jutro je".

"Hvala Zlatane", poručio je Vlahavić čegendarnom Šveđaninu.

Informer

Nije Vlahović krio oduševljene posle utakmcie.

- Videli smo se kada je završio ceremoniju. Za mene je to jako poseban momenat zato što smo se već par puta sreli i kao da živim dečački san. Ja sam odrastao uz njega, uz te neke igrače i sigurno da je jako lepo. On je završio reprezentativnu karijeru želim mu svu sreću u onome što će da radi dalje. Nadam se da ćemo da se sretnemo još koji put - poručio je napadač Srbije i Juventusa.

Informer