16.06.2024.

06:15

Foto: printscreen

Sport

Amerikanac opet lupeta gluposti! Novakov mrzitelj se i u fudbal meša

Srpski teniser je na pauzi posle povrede i operacije meniskusa, a Ben mora nekome da "soli pamet".  Amerikanac je komentarisao utakmicu Italija - Albanija.

"Azuri" su savladali Albaniju sa 2:1, u prvom kolu B grupe i tako napravili iskorak ka plasmanu u sledeću fazu. Stručnjak Ben smatra da su Albanci pokradeni na ovom meču i to za korner.

"Volim ovaj magični deo u fudbalu kada niko nije siguran koliko ima vremena do kraja meča. Veoma normalno za sport da pusti igrače i gledaoce da pogađaju. Takođe, vau, Albanija je pokradena na kraju za taj korner", napisao je Rotenberg.

Albanija je povela golom Nedima Bajramija već u prvom minutu, a preokret i pobedu Italiji doneli su Alesandro Bastoni u 11. i Nikolo Barela u 16. minutu. Lućano Spaleti je nakon meča naglasio da je rezultat morao da bude ubedljiviji za njegov sastav.

- Trebalo je nekoliko puta da kaznimo protivnika, ali nismo. Izgradili smo mogućnost da napadamo i onda smo se zatvorili. Ovo je reprezentacija koja može da pobedi svakoga, imamo 26 odličnih igrača. Ne postoji samo jedan igrač, svi se računaju. U drugom poluvremenu Albanija je podigla glavu, ali nas je iznenadila njihova odbrana. Kada smo krenuli napred stigli smo do ivice naših mogućnosti. A onda nam je bilo previše dobro što i nije baš loše - kazao je Spaleti, a sledeći meč Italija igra protiv Španije 20. juna.