• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

14.06.2024

19:04

Fantastične vesti! Novak uveliko trenira! (VIDEO)

Instagram printscreen djokernole

Novak Đoković

Fantastične vesti! Novak uveliko trenira! (VIDEO)

Podeli vest

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković (37) uveliko trenira nakon operacije kolena i čini se da njegov oporavak od teške povrede ide u dobrom smeru!

O tome svedoči i video snimak koji je podelio na društvenoj mreži Instagram, na kojem se vidi da već vozi sobni bicikl i radi vežbe za jačanje desnog kolena.

Na snimku koji je objavio vide se dva manja zavoja na desnom kolenu, koje je nedavno i operisao, ali sve u svemu, deluje izuzetno raspoložen i motivisan da prebrodi povredu koja ga je snašla i da bude spreman za Olimpijske igre u Parizu krajem jula i početkom avgusta!

Uz kompilaciju snimaka sa treninga, objavio je samo jednu reč koja dovoljno oslikava u kakvom je stanju

"Napredak", objavio je Nole uz video snimke sa treninga.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Najbolji teniser svih vremena ovih dana bio je u Beogradu na terapijama u hiperbaričnoj komori i to mu je očigledno itekako pomoglo da se oporavi i da krene da trenira. Ovo su zaista sjajne vesti, s obzirom da je samo pre osam dana na Instagramu objavio fotografiju na štakama, pomoću kojih se kretao u danima nakon operacije na privatnoj klinici "Ramzi Sante"!

Ostaje da se vidi da li će Novak možda pokušati da se oporavi i za Vimbldon, mada je to teško očekivati. Ipak, ovim tempom, ne bi trebalo da je upitan za Olimpijske igre.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Ideje Trećeg rajha i dan danas žive! Hitler je bio izvršilac planova duboke države!
Live TV

Ideje Trećeg rajha i dan danas žive! Hitler je bio izvršilac planova duboke države!

Evropsko prvenstvo u fudbalu liči na Olimpijske igre u Minhenu održane 1936. U savremenom društvu doživeli smo to da u jednoj navodno demokratskoj državi u sred Evrope 50.000 ljudi skandira "ubi Srbina" i "Srbe na vrbe" i da niko na to ne reaguje. O ovoj temi, ali i o temi tajnih društava, odnosno onih koji upravljaju procesima u celom svetu govorio je u emisiji "Info veče" govorio je profesor Bojan Dimitrijević, ekonomista.

20.06.2024

22:17

Sve više zemalja Azije i Afrike odustaje od saradnje sa Zapadom! Amerika ide đonom, a Rusija uvažavanjem i saradnjom! (VIDEO)
Live TV

Sve više zemalja Azije i Afrike odustaje od saradnje sa Zapadom! Amerika ide đonom, a Rusija uvažavanjem i saradnjom! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon posete Severnoj Koreji, obišao i Vijetnam. Po dolasku je otišao u predsedničku palatu gde se sastao sa vijetnamskim predsednikom Toom Lamom. Ovo je peta Putinova poseta Vijetnamu, a prva posle 2017. godine. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su Mihail Zvinčuk, vojni bloger i autor projekta "Ribar" i Vladimir Prebiračević iz srpsko-ruskog centra "Majak". Putem vajber uključenja uživo u program javio se i ratni reporter Igor Damjanović.

20.06.2024

19:07

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50