• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

12.06.2024

10:39

Novak čestitao Angelini i Adriani! (FOTO)

tanjug/ap

Novak Đoković

Novak čestitao Angelini i Adriani! (FOTO)

Podeli vest

Novak Đoković je čestitao Angelini Topić i Adriani Vilagoš na osvojenim srebrnim medaljama na Evropskom prvenstvu u atletici.

Najbolji teniser svih vremena je česitao svojim mlađim koleginicama putem svog Instagram profila.

"Čestitke šampionkama", napisao je Nole pored fotografija atletičarki.

Foto: printscreen instagram

 

 

Podsetimo, Angelina Topić je pri tri dana u Rimu osvojila srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u disciplini skok uvis. Naša mlada sportiskinja je pre dve godina osvojila bronzanu medalju, a sada je otišla korak dalje.

Adrijana Vilgoš je u disciplini bacanje koplja takođe završila kao druga takmičarka starog kontinenta. Ovo je njeno drugo srebro kada je u pitanju ovo takmičenje.

Obe sportiskinje će se takmičiti na Olimpijskim igrama u Parizu koje startuju 26. jula. Tako da će uskoro ponovo imati šansu da obogate svoje trofejne vitrine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija