17.06.2024.

09:30

Foto: Starsportphoto

Sport

Piksi se hvatao za glavu, vikao, širio ruke... Ovo niste videli tokom TV prenosa (FOTO GALERIJA)

 

Englezi nisu na premijeri pokazali zašto ih mnogi vide na kontinentalnom tronu. Osim dobrog starta i dominacija u prvih 20 minuta protiv Srbije kada je Džud Belingem rešio pitanje pobednika nisu ništa pokazali, to im je bilo dovoljno. U nastavku meča su "orlovi" bili ravnopravan rival, na momente boji i opasniji. Zbog toga je selektor bio frustriran tokom i posle meča. Imala je Srbija šanse da se domogne barem remija, a selektor žali što borba i hrabrost njegovih pulena nisu nagrađeni. 

Informer

Vikao je Piksi tokom meča, dozivao igrače, hvatao se za glavu posle promašaja i grešaka, širio ruke, a posle utakmice bio vidno utučen nakon prokockanih šansi. 

Informer

On u finišu meča čak prišao pomoćniku sudije Danijelea Orsata i četvrtom sudiji Ivanu Kružilaku iz Slovačke sa rukama iza leđa vidno iznerviran. Uneo se maksmimalno Piksi u lice Kružilaku i počeo je da ponavlja jednu reč: zašto, zašto, zašto... Na kraju mu je Orsato pokazao žuti karton.

Sve što niste videli tokom utakmice pogledajte u našoj foto galeriji, posebno energične reakcije našeg selektora, suze Filipa Kostića, koji je morao da napusti teren zbog povrede, navijače, koji su bili "orlovima" vetar u leđa...

Bonus video