18.06.2024.

09:24

Foto: epaimages

Sport

Lukaku, zovi Kanginog vrača! Urnebesan komentar Bogdanovića

Meč u Frankfurtu obeležio je fudbaler Belgije. Promašio je tri velike šanse, tri zicera, a dao je dva gola i oba je poništio VAR. Prvi zbog ofsajda, a drugi zbog toga što je Openda, koji mu je asistirao, igrao rukom pre toga. Dan koji će što pre belgijski napadač pokušati da zaboravi.

Rade Bogdanović, bivši fudbaler, danas stručni konsultant, našalio se, pa savetovao Lukakua da traži pomoć vrača od Gelora Kange, fudbalera Crvene zvezde.

- Lukaku da pozove Kangu da mu uzme vrača, da mu skine čini. Prozbiljno je on ime, ali što je sve promašio na svetskim prvenstvima, pa u finalu Lige šanpiona. Ne pamtim igrača koji je u bitnim utakmicama promašio više zicera - kazao je za RTS Rade Bogdanović. 

Inače, Zvezda Terzić, direktor Zvezde, nedavno je otkrio neverovatnu anegdotu, kada je Gelor Kanga pred meč sa CSKA tražio 30.000 evra za vrača koji mu je obećao prolaz Zvezde dalje. 

Informer

"Đavoli" su neočekivano poraženi. Gol je postignut u sedmom minutu i to posle velike greške Dokua, fudbalera Mančester sitija. On je poklonio loptu rivalu i kaznenom prostoru posle čega je pao gol.