18.06.2024.

11:19

Foto: Peđa Milosavljević

Sport

Pogledajte Piksija posle bure! Ruke iza leđa, ozbiljan, kafica.. (VIDEO)

Podsećamo, Dušan Tadić je podigao prašinu posle utakmice sa Englezima. Nije mu lako palo što je meč počeo sa klupe, u igru je ušao u 60. minutu, pa je posle duela jasno rekao da to nije zaslužio i da je najspremniji u našem timu, što se nije dopalo selektoru.

Dan kasnije se Tadić nije pojavio na treningu, ali ne zbog toga jer je atmosfera u ekipi urušena, nego jer je bio u teretani sa igračima koji su na terenu proveli 90 minuta protiv Engleske, uključujući i neke s manjom minutažom. Na travu "Rozenau" stadiona izašli su uglavnom rezervisti, pojačani Lukom Jovićem i Veljkom Birmančevićem. 

Selektor Stojković je izašao poslednji na teren, s rukama prekrštenim na leđima i pognute glave otišao do igrača. Nije pokazivao bilo kakvu nervozu. Naprotiv, bio je smiren, mada ozbiljan. Kasnije se pojavio sa šoljicom kafe i prošetao... Ako je neko pomislio da je atmosfera poljuljana, prevario se, što je potvrdio i naš golman Predrag Rajković.

Stručnjaci kažu da držanje ruku iza leđa znači samopouzdanje i autoritet! Piksi je pravi primer da ne greše!

Pogledajte momenat sa treninga srpskih fudbalera koji je zabeležio naš reporter u Nemačkoj.

Informer

Na treningu očekivano nije bilo ni Filipa Kostića, koji se povredio krajem prvom poluvremena utakmice s Engleskom. On danas ide na preglede i tada će biti jasno da li je za njega Evropsko prvenstvo završeno zbog povrede ligamenata ili postoji šansa da se oporavi.

Pogledajte fotografije sa treninga srpskih fudalera.

Bonus video