18.06.2024.

13:52

Foto: printscreen instagram

Sport

Lepe vesti u taboru Srbije! Golman postao otac dok je na EURO

Njegova superuga Đina porodila se sinoć i na svet donela devojčicu. Prijatelji su im čestitali, a ona je neke od tih čestitiki podelila na društvenoj mreži instagram. Novopečeni tata trenutno nema vremena za slavlje, jer se ekipa vratila iz Gelzenkirhena u Augzburg i sprema se za utakmicu za Slovenijom, koja će biti odigrana prekosutra od 15.00 časova u Minhenu. 

Informer

Petrović i njegova lepša polovina su se venčali početkom ove godine, a kada je potpisao za Čelsi, britanski mediji su izveštavali da u Premijer ligu stiće još jedna lepotica, misleći na njegovu suprugu. 

Informer

 

Čuvar mreže ima 24 godine i ovo mu je prvo dete. Za njega je ovo svakako sjajan životni period, kako na privatnom tako i na poslovnom planu. Od 2023. godine oženio se, dobio dete, ali i prešao u Čelsi za 16 miliona evra.

Informer

Čelnici fudbalskog saveza Srbije biranim rečima pričaju o njemu. Vide u Petroviću budućnost srpskog fudbala, kada je reč o poziciji na golu. Na ovom Evropskom prvenstvu nije za sada dobio šansu da brani i male su šanse i da hoće. Dosadašnji prvi golman Vanja Milinković Savić je sklonjen, a protiv Engleza je branio Predrag Rajković. Ostale su još dve utakmice u grupi, pa ćemo videti za koga će se selektor odlučiti.