19.06.2024.

05:45

Foto: fss

Sport

Afera? Ma, kakva afera! Nek puknu dušmani, pogledajte scenu sa treninga (VIDEO)

Kapiten Dušan Tadić bio je nezadovoljan činjenicom da nije počeo meč protiv Engleske (1:0) na startu šampiona Evrope, poručio da je razočaran tom odlukom, jer smatra da je najbolji i najspremniji igrač ekipe.

Ta izjava se selektoru nije dopala, delovalo je da ne funkcioniše sve sjajno u ekipi, na sreću samo je delovali. Moramo da razočaramo sve one koji su jedva čekali haos u reprezentaciji. Od toga nema ništa! Igrači i stručni štab održali su sastanak, a kapiten se izvinio svima, pa su "orlovi" stavili tačku i nastavili pripreme za duel sa Slovencima u četvrtak (15.00, RTS1, Arena Premium 1) u drugom kolu šampionata. 

Sjajna scena sa treninga obišla je Srbiju i obradovala naciju. Selektor Dragan Stojković kao da je kovao plan za najvažniji meč sa dvojicom najiskusnijih igrača - Dušanom Tadićem i Aleksandrom Mitrovićem. 

Takođe, priredio je divno iznenađenje novopečenom tati. Na svet je došla Dorotea Petrović, "orlovi" su napravili špalir za tatu Đorđa, a onda mu, kao što običaji nalažu, iscepali majicu.

Bonus video