25.06.2024.

08:26

Foto: Tanjug/AP

Sport

Hrvati očajni, u agoniji posle kolapsa! Modrić plakao pred kamerama (FOTO)

Hrvatski veteran pogodio je u 55. minutu nakon što prethodno nije iskoristio penal, a onda je Italijan Matija Zakanji u osmom minutu sudijske nadoknade postavio konačnih 1:1 i verovatno naše mkomšije ostavio bez osmine finala.

Moramo da podsetimo da su navijači Hrvatske istakli skandaloznu koreografiju pred meč, sa jasnom aluzijom na rat protiv iz devedesetih. 

- Znali smo da su navijači iza nas, hvala im, žao nam je što nije bilo pobede, da odemo u drugi krug, ali što je tu je. Ne znam šta da vam kažem, fudbaler je nekad okrutan, to se danas pokazalo. Nismo zaslužili da primimo ovaj gol, ali ako treba da padneš, to je na ovakav način kao što smo mi izgubili danas. Nije neka uteha, ali fudbal je okrutan - rekao je uplakani Luka Modrić.

Hrvati sad zavise od raspleta u ostalim grupama. Navijaće za Englesku protiv Slovenije i to da pobedi sa tri ili više golova razlike. Navijaće i za Dansku protiv Srbije, za Portugal protiv Gruzije i Tursku protiv Češke.

Informer

- Teoretski šansa postoji, ali nama niko ništa nije poklopilo. Nekad nije suđeno, fudbal je okrutan.

Možda je ovo bio poslednji meč Luke Modrića u reprezentaciji.

- Videćemo, nije sada vreme za te priče. Ja bih volio da mogu večno da igram fudbal, ali sigurno je da će doći trenutak kada ću morati da stanem. Nastaviću da igram i dalje i ne znam još koliko, pa ćemo videti. Stresno je, jer borili smo se kao lavovi, a fudbal je bio okrutan danas, kao i u našoj prošloj utakmici (protiv Albanije). Primili smo dva gola u poslednjim sekundama utakmice. Nekad ti fudbal da, nekad ti uzme, a izgubiti na ovaj način... Nismo izgubili, ali teško je naći neke reči da bih opisao svoje trenutno stanje, kao i stanje svojih saigrača.