25.06.2024.

12:58

Foto: profimedia

Sport

Komentator pao u trans, umalo ga srčka strefila! Zakanjiiii, Zakanjiiii... (VIDEO)

Hrvati su već počeli da slave plasman u osmini finala Evropskog prvenstva, ali kraj je umesto sudije odsvirao Matija Zakanji kada je u 98. minutu postigao maestralan pogodak za konačnih 1:1.

"Azurima" je taj gol overio plasman u nokaut fazu. Koliko je značio Italijanima pokazuje reakcija komentatora Italije. Pao je u trans. Nadamo se da je dobro, da nije dobio srčku od uzbuđenja!

Pogledajte!


- Zaslužili smo da prođemo. Bili smo možda malo mekani i nismo igrali najbolje, ali na kraju smo zaslužili prolaz. Teško je bilo proći ovakvu grupu. Vi ste rekli da je ovo grupa smrti, a ne ja. Španija je briljantna, Hrvatska sjajna i navikla je da igra ovakve vrste utakmica... Ako protiv takvih ekipa padneš ispod potrebnog nivoa, to je zato jer osećaš pritisak utakmice. A mi smo rasli uprkos svemu. Bili smo sve bolji iz utakmice u utakmicu. Nema nikakvog pakta, pričam sa igračima i moram s vremena na vreme da nešto promenim. Hrvatska je jaka ekipa, ima sjajne napadače i vezni red koji ume da igra između linija. Imaju dobre bekove i očekivao sam da će im Perišić biti starter. Primili smo gol jer smo bili stidljivi u odbrani. Ne znam zašto. Ali je posle bilo bolje. Bastoni je propustio dve odlične prilike u skok igri - rekao je Lućano Spaleti, selektor Italije, posle utakmice.