26.06.2024.

11:08

Foto: Peđa Milosavljević

Sport

(ANKETA) Da li Dragan Stojković treba da ostane selektor Srbije?!

Mađioničar u kopačkama, jedan od najboljih igrača rođenih na ovim prostorima, ali kada je reč o rezultatima na klupi nacionalnog tima - tanko, da tanje ne može biti!

Odveo je Piksi Srbiju na dva velika takmičenja, pevali smo mu pesme i slavili ga zbog toga, ložili se maksimalno da može da napravi nešto sa ekipom koja je satkana od sjajnih pojedinaca...

Informer

Ne da nije uspeo, nego je razočarao! Taktika (ako je uopšte i bilo) na Evropskom prvenstvu, nije bila jasna ni fudbalskim stručnjacima, ni igračima, a čak ni njegovi puleni nisu znali ko će od njih biti u startnih 11 i bili su šokirani sastavom.

Informer

Nismo prošli grupu na Mundijalu u Kataru, obrukali smo se na kontinentalnoj smotri i završili poslednji u, prema mišljenju mnogih, najlakšoj grupi... Mogli bi naširoko da analiziramo, pričamo o statistici i raznim stvarima, ali da li je to nakon svega uopšte i potrebno?!

Na sve to,  prema nezvaničnim saznanjima Informera, trenutno o povlačenju iz ekipe, ako Stojković ostane selektor, razmišljaju Aleksandar Mitrović, Dušan Tadić, Sergej Milinković-Savić i Predrag Rajković!

Informer

Ima li  Dragan Stojković još nešto da ponudi nacionalnom timu, ili je vreme da se digne sidro i prizna da nije doneo Srbiji ono što joj je trebalo?