• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. R.

26.06.2024

10:51

Saznajemo! Haos u reprezentaciji! Ovi fudbaleri neće da igraju za Srbiju dok je Piksi selektor!

Starsportphoto

EURO 2024

Saznajemo! Haos u reprezentaciji! Ovi fudbaleri neće da igraju za Srbiju dok je Piksi selektor!

Podeli vest

Haos u fudbalskoj reprezentaciji Srbije nakon eliminacije sa Evropskog prvenstva! Kako nezvanično saznaje Informer, neki od najvažnijih fudbalera našeg nacionalnog tima ne žele više da igraju za reprezentaciju dok je selektor Dragan Stojković Piksi!

Srbija je sinoć završila učešće na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj i po svemu sudeći prava bura tek sledi. Prema nezvaničnim saznanjima Informera, trenutno o povlačenju iz ekipe, ako Stojković ostane selektor, razmišljaju Aleksandar Mitrović, Dušan Tadić, Sergej Milinković-Savić i Vanja Milinković Savić!

Navodno, njih četvorica izuzetno su nezadovoljni načinom na koji je selektor vodio ekipu, a kako stvari stoje, ta lista mogla bi da se produži i za još nekoliko imena.

Što se tiče Tadića, situacija je i više nego jasna. Kapiten je prećutno sklonjen iz prve postave za meč protiv Engleske, a nije počeo ni utakmicu sa Danskom. U oba navrata ulazio je sa klupe, a nije krio razočaranje zbog odluke Stojkovića da ne bude starter.

 

On nezadovoljstvo nije skrivao ni nakon meča sa Engleskom, kada je opleo po selektoru, a ni nakon duela sa Dancima, kada je takođe izjavio da je vrlo iznenađen odlukama Stojkovića.

Mislim da sam zaslužio bolji tretman, da sam mogao da pružim mnogo više ekipi, jer ja sam timski igrač, nisam ja bitan uopšte u ovoj priči, bitno je šta donosiš na terenu. Mislim da sam mogao da pružim više da sam bio više na terenu - govorio je Tadić.

 

 

Što se tiče Aleksandra Mitrovića, on jeste počeo svaki od tri meča na Evropskom prvenstvu, ali uprkos tome, navodno se nalazi u grupi igrača koji više ne žele da igraju za Srbiju dok je Piksi na čelu ekipe. Ni njemu se nije svidela taktika i ono što se od njega očekivalo, pa je po završetku duela sa Danskom bio poprilično neodređen kada je u pitanju njegova budućnost u nacionalnom timu.

- Bože zdravlja, videćemo. Mislim da je rano za te priče. Treba malo vremena da prođe, pa da hladne, a ne vruće glave donesemo odluku. Tek mi sledi priča sa porodicom, selektorom i saigračima, pa ćemo videti. Za sa da sam tu - rekao je popularni Mitrogol.

Među igračima koji razmišljaju o povlačenju iz ekipe je i Sergej Milinković-Savić. Iskusni vezista, razumljivo, nimalo nije zadovoljan ulogom u nacionalnom timu. Bio je na stubu srama, s pravom, nakon meča sa Slovenijom, kada je dozvolio defanzivcu rivala da pretrči skoro 100 metara i postigne vodeći gol. Ni njegova uloga na ovom Evropskom prvenstvu nije bila jasno definisana, a i on očigledno ima velika razmimoilaženja u razmišljanju sa Stojkovićem.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vu

pre 2 dana

Odlično taman trojica njih osim Rajkovića I nisu više za reprezentacijiu. Spori, lenji i umišljeni, a Rajkovića ucenili sa ženom pa mora i on. Odlično svoj četvorici prirediti oproštajnu utakmicu, ali ne samo njima već i Misteru Srojkoviću reći hvala na ničemu. Tako da seđuture oprostiimo od selektora i lenčuga.

Vu

pre 2 dana

To je išlo ovako: Piksi se narolja pre meča, do poluvrelena jedva stoji na nogama i ne može da im predoči kako da igraju. Do poluvremena alkohol popusti i Piksi popriča, a igrači počnu da igraju. Treba ga samo posmatrati u prvom poluvremenu. Čovek jedva zna gde je.

Mladen Kovacevic

pre 2 dana

Realno, sva četvorica i ne trebaju da igraju više. Ništa nisu pokazali.Ko si bre ti da se buniš, što nisi u startnih 11 ?

Ljuba

pre 2 dana

....ne razumeju oni da selektor GENIJE pravi tim za EU 2036 , ne treba zuriti, ima selektor Sokrat jos dobrih ideja..

Milan Mutavdzic

pre 2 dana

Ok za Mitrovica razumem decko nije igrao napadaca vise je bio na centru nego u potivnickom sesnaestercu,nike mi jasam Sergej druze sta se ti bunis trcis kao baba vise brines o svojoj frizuri nego o igri,dres ti je cist kao da je bio slozen na polici,sutiras kao da si na plazi pa vracas nepoznatoj deci loptu ti si prevara od ihraca cao tacka,isto tako i Vlahovic.Skidam kapu Pavlovicu,Zivkovicu i Rajkovicu.I voleo bih da Piksi objasni koji je fudbal defanzivni kad je ovaj nas ofanzivni a imas ptvi sut u 90tom minutu.

caja

pre 2 dana

Odlicno da vise ne igraju, bez obzira ko je selektor. Svi su nule od igraca osim mozda golmana.

Milovan

pre 2 dana

Bas su se strasno zspretili. Nece igrati.?? Pa ni do sada nisu igrali. Hvala ti Boze,da odrze rec,I nikada vise ne prosetaju terenom.

milan lala

pre 2 dana

Niste bili sposobni da date 1 gol vi silni golgeteri pa vam je sad izgovor "Stojkovic kriv" . Vi ste ti koji niste sposobni da date gol to je vas posao a ne selektorov . Isss more bre na ternu se gine da se postigne gol a osim toga potrebno je i znanje koje vi niste pokazali .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija