27.06.2024.

06:55

Foto: Starsportphoto

Sport

Ogorčeni "orlovi" protiv Piksija! Evo šta Stojković kaže o pobuni fudbalera

"Orlovi" nikoga nisu pobedili na tri utakmice, postigli su jedan gol i to u petom minutu nadoknade posle prekida, pa su bili poslednji u grupi sa dva boda. Selektor Dragan Stojković kaže da to nije fijasko, ne razmišlja o ostavci, mada mu se sprema otkaz, dok se tim raspada, a igrači postavljaju ultimatume, neće da igraju za nacionalni tim sve dok sa klupe ne ode Dragan Stojković Piksi!

Kako se može čuti, u pitanju su Dušan Tadić, Aleksandar Mitrović, Sergej Milinković-Savić Vanja Milinković Savić, koji su ogorčeni zbog načina na koji je Stojković vodio reprezentaciju na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Odmah po završetku utakmice sa Dancima (0:0), neki od najiskusnijih reprezentativaca iskazali su nezadovoljstvo, i to u javnom nastupu. Van kamera, situacija je bila mnogo burnija, tvrdi naš izvor dobro upućen u čitav slučaj.

Informer

U sredu se naša ekspedicija vratila iz Nemačke, pred novinare je stao selektor koji je upitan za pobunu u reprezentaciji.

- To pitajte njih. Kada vidim zvaničnu izjavu.... Te informacije, dezinformacije neću da komentarišem. Špekulacije... Tražite da pravite probleme gde ih nema. Razumem medije. Čekali ste neupseh, izvolite, udarajte, pljujte, vređajte.  Ne možeš da kažeš da momci nisu izgarali i da se nisu borili, a to je najvažnija stvar u sportu. da daješ sve od sebe. Ja sam tu da primam udarce. Mislim da sam bio korekta. nemojte da dirate reprezentaciju. Borili su se momci, kapa dole, svakom od njih  - kazao je Stojković.

Bonus video