27.06.2024.

18:10

Foto: Starsportphoto

Sport

Težak skandal! Vanja Milinković-Savić se potukao u kafani u Minhenu usred EP!

Pred odlučujući meč trećeg kola grupne faze u grupi C na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, Vanja Milinković-Savić potukao se sa jednim srpskim navijačem u kafani, prenosi "Telegraf".

Podsetimo, selektor Dragan Stojković Piksi je dao slobodan dan igračima između okršaja sa Slovenijom i Danskom. Golman Srbije Vanja Milinković Savić izašao je u Minhen na slobodan dan u jedan minhenski lokal u koji inače izlaze Srbi.

Jedan srpski navijač mu je u jednom momentu dobacio "Šta ćeš ti ovde? Treba da budeš u karantinu, a ti piješ!"

Informer

Navodi se, da se čuvaru mreže Torina se to nije svidelo krenuo je ka njemu, a onda ga i udario. Ubrzo je reagovalo obezbeđenje kafane, a u sve se umešao na kraju i vlasnik lokala.

Vlasnik lokala je za pomenuti medij dao svoju verziju priče.

- Vanja je došao u našu kafanicu ali ga obezbeđenje na ulazu nije prepoznalo i nisu hteli da ga puste unutra jer je bio u šorcu reprezentacije, što je njega naljutilo i došlo je do čarki. Ja sam se ubrzo umešao, uhvatio sam ga za ruku i rekao da ulazi sa mnom, ali je on to odbio. Sve se desilo u bašti lokala. Šta su mu dobacivali i šta su međusobno govorili ja nisam čuo. Drago mi je da smo na kraju sve rešili - rekao je on.

Vanja Milinković-Savić nije odigrao ni minut na Evropskom prvenstvu jer ga je na mestu prvog golmana bio Predrag Rajković, iako je pre šampionata to mesto zauzimao Vanja.