• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

27.06.2024

06:55

Ogorčeni "orlovi" protiv Piksija! Evo šta Stojković kaže o pobuni fudbalera

Starsportphoto

EURO 2024

Ogorčeni "orlovi" protiv Piksija! Evo šta Stojković kaže o pobuni fudbalera

Podeli vest

Fudbaleri Srbije su posle grupne faze takmičenja završili učešće na Evropskom prvenstvu, a nakon debakla usledio je raspad sistema u timu.

"Orlovi" nikoga nisu pobedili na tri utakmice, postigli su jedan gol i to u petom minutu nadoknade posle prekida, pa su bili poslednji u grupi sa dva boda. Selektor Dragan Stojković kaže da to nije fijasko, ne razmišlja o ostavci, mada mu se sprema otkaz, dok se tim raspada, a igrači postavljaju ultimatume, neće da igraju za nacionalni tim sve dok sa klupe ne ode Dragan Stojković Piksi!

 

Kako se može čuti, u pitanju su Dušan Tadić, Aleksandar Mitrović, Sergej Milinković-Savić Vanja Milinković Savić, koji su ogorčeni zbog načina na koji je Stojković vodio reprezentaciju na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Odmah po završetku utakmice sa Dancima (0:0), neki od najiskusnijih reprezentativaca iskazali su nezadovoljstvo, i to u javnom nastupu. Van kamera, situacija je bila mnogo burnija, tvrdi naš izvor dobro upućen u čitav slučaj.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Dragan Stojković Piksi ne želi da priča o pobuni fudbalera

 

U sredu se naša ekspedicija vratila iz Nemačke, pred novinare je stao selektor koji je upitan za pobunu u reprezentaciji.

- To pitajte njih. Kada vidim zvaničnu izjavu.... Te informacije, dezinformacije neću da komentarišem. Špekulacije... Tražite da pravite probleme gde ih nema. Razumem medije. Čekali ste neupseh, izvolite, udarajte, pljujte, vređajte.  Ne možeš da kažeš da momci nisu izgarali i da se nisu borili, a to je najvažnija stvar u sportu. da daješ sve od sebe. Ja sam tu da primam udarce. Mislim da sam bio korekta. nemojte da dirate reprezentaciju. Borili su se momci, kapa dole, svakom od njih  - kazao je Stojković.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dejan Maksić

pre 2 dana

Bune se oni koji su bili najgori! Vanja se tukao u kafani pre druge utakmice! Sergej se nije mogao sastaviti s loptom u prvoj utakmici kao ni Mitrović u sve tri koliko je igrao! Tadić zvani biciklica,tuga ,jad i čemer,i i oni se bune? 🤮🤮🤮🤮 Treba Stojković da ode,slažem se,ali ovi što se bune trebaju sa njim zajedno pod ruku i u tpm!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija