28.06.2024.

19:31

Foto: profimedia

Sport

Dva srpska reprezentativca u najlošijem sastavu Evropskog prvenstva!

Nisu poštedili u svom tekstu zvezde takmičenja starog kontineta, a Sergej Milinković-Savić i Dušan Vlahović našli su se u ovom društvu.

Za nekadašnjeg igrača Lacija, a sadašnju uzdanicu Al-Hilala napisali da se uopšte nije pojavio na Evropskom prvenstvu, te da je došao njegov dubler.

"Srpski Milinković-Savić se izgubio u arapskoj pustinji. Njegov kaskaderski dubler bio je Sergej sa Evropskog prvenstva. Uzorna tržišna priča: ako se prepustite mamljenju novca, ako mislite da je novac vredan rizika od pada tempa i konkurentnosti, onda vam veliki reprezentativni turniri ispostavljaju račun. Postoji samo jedan Kante", piše "Gazeta delo Sport".

Nisu imali ni lepe reči za najboljeg napadača Serije A, Dušana Vlahovića.

"Koji je pravi Vlahović? Još uvek nije shvaćeno. Ovaj Euro 2024 je bio fantastičan. Protiv Slovenije ga je zamenio Jović, a igrač Milana je postigao gol za izjednačenje. Protiv Danske je zamenio Ilića i nije promenio tok remija 0:0. Loše građenje, što je takođe video i primetio i novi trener Juventusa Tijago Mota", navodi čuveni medij.

Pored njih dvojice, svoje mesto su dobili i : Dominik Livaković(Hrvatska), Đovani di Lorenco(Italija), Andre Silva(Portugal),Rjan Portues(Škotska), Endrju Robertson(Škotska), Marselo Brozović(Hrvatska), Džud Belingam(Engleska), Anotan Grizman(Francuska) i Usman Dembele(Francuska).

Podsetimo, Srbija je takmičenje završila posle grupne faze sa samo dva boda i jednim postignutim pogotkom.