02.07.2024.

06:15

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Sport

Smeta mu botoks na jagodicama! Bogdanović surovo isprozivao Ronalda

Fudbalska reprezentacija Portugala plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva posle pobede nad Slovenijom posle penala. Slovenci su se fantastično držali sve do kraja utakmice završene 0:0 posle 90 i 120 minuta. Ali, junak pobede Portugala i plasmana u četvrtfinale bio je Diogo Kosta, golman koji je u penal seriji odbranio tri penala Slovencima.

Međutim, Ronaldo je uspeo da iznervira Bogdanovića. Nema milosti bivši fudbaler, pre nekoliko dana je žestoko opleo po selektoru Srbije Draganu Stojkoviću posle eliminacije Srbije sa Evropskog prvenstva, pošto je rekao da je sujetan i neobjektivan. Na red je došao Kristijano. Posle prvog dela utakmice između Portugala i Slovenije nije bilo golova, a Bogdanović je Ronalda isprozivao zbog botoksa.

Informer

- Dobro ga markiraju, ovaj Drkuša će da ispadne igrač samo takav posle ovog Eura, kako ulazi u ove duele vazdušne. Nisam siguran da li Ronaldu možda botoks smeta na jagodicama, baš je izražen, nisam ni primetio da se botoksirao - isprozivao je Rade Bogdanović porutgalsku zvezdu.